radio-host-alex-grecu

Eu ca om
MC & Voice Over
Radio Host
Antreprenor – #AsigWelt – #drincs.

Salut,

Eu sunt Alex Grecu și îți urez bun venit în lumea mea 🙂

În primul rând, trebuie să spun că sunt un mare iubitor al vieții! Mi se pare cel mai frumos dar pe care îl putem primi, de aceea plănuiesc să marchez cât mai multe momente din viața mea cu zâmbetul pe buze! Iar această idee sper să ți-o inspir și ție!

Sunt din București, dar ardelean la bază. Am trei pasiuni mari care mă ajută să îmi mențin direcția. Pasiunea pentru comunicare, a mea #poftădesport și pasiunea pentru mașini, motociclete și tot ce mai poate fi condus/pilotat. Am mai multe planuri profesionale și consider că aceasta este calea pentru a rămâne motivat. Faptul că schimb de mai multe ori într-o zi registrul, m-a făcut să fiu mai creativ, să identific mai multe oportunități și să fiu mai productiv în activitățile pe care le întreprind.

Tocmai de aceea te invit cât mai des pe blogul meu, să citești articolele, să râdem împreună, să reflectăm și să ne amintim că suntem oameni. Cu bune, cu rele, dar după fiecare vizită, să pleci cu un gram suplimentar de utilitate sau poftă de viață. 🙂

Pe lângă articolele care te așteaptă aici pe blog, te invit și pe canalul de YouTube acolo unde public ocazional câte un vlog. 

Eu ca MC și Voice Over

Dacă mă gândesc la noțiunea de vocație, ei bine, pentru mine microfonul este definiția acestui cuvânt. Mai exact, activitățile de prezentator/MC și voice over. Am prezentat zeci de evenimente, în fața audienței sau transmise live online, din diferite categorii. Anume, evenimente sociale, corporate, conferințe, concursuri sportive, gale etc. Iar dacă ai nevoie de un prezentator pentru evenimentul tău, contactează-mă și în mod cert vom face treabă bună. 😉

Pe parte de voice over, am dat voce pentru spoturi de radio sau online, proiecte corporate, materiale tip documentar, tutoriale sau reclame tv. Iar dacă o voce este ceea ce cauți, îmi poți asculta sportuile radio aici și  reclamele tv aici.

radio host alex grecu

Eu ca Radio Host

În iulie 2019 a debutat călătoria mea printre frecvențele radioului. Prezint Weekend cu Prietenii, la Radio Europa Fm, de la 14 la 18, sâmbătă și duminică. Este greu de exprimat ce sentimente mă încearcă în momentul în care sunt în studio, când apăs butonul ON AIR, în timp ce gestionez programul de emisie, volumul pentru fiecare cale din mixer și entuziasmul cu care vorbesc la microfon. Să prezinți la radio nu este nici ușor, nici greu, nici imposibil… este magic! De aceea te invit să petrecem timp pe aceeași frecvență cu mine. 

drincs asigwelt

Eu ca antreprenor

#AsigWelt
De la vârsta de 21 de ani am pornit în antreprenoriat, întreprinzând activitatea de consultanța în asigurări, pe care o desfășor și în prezent prin Asig Welt. Eu alături de echipa mea îți stăm la dispoziție pentru asigurări auto, de locuință, bunuri, incendiu, garanții sau orice alt tip de asigurare. 

#drincs.
În primăvara anului 2020, am co-fondat drincs.ro. Este un magazin online de băuturi alcoolice și non alcoolice, construit pe un fundament solid, în baza expertizei celor 4 asociați. Doi dintre ei reprezintă unul dintre cei mai importanți distribuitori din țară, ceea ce înseamnă că facem parte dintr-o familie care a sudat parteneriate solide în peste 13 ani de activitate, al treilea este expert în e-commerce și a pus bazele unora dintre cele mai importante magazine online de fashion, iar eu îmi aduc aportul în tot ceea ce înseamnă comunicarea și zona de marketing. Astfel, drincs. se mândrește cu un depozit de peste 1000 m2, toate băuturile din site sunt în stocul nostru, ne mândrim cu timpul de livrare, a doua zi de la plasarea comenzilor pentru București, cu flota proprie, iar pentru țară în cel mai scurt timp. De aceea te invit să d.escoperi și să încerci experiența drincs.

drincs

În încheiere, îmi doresc să îți împărtășesc una dintre valorile după care mă ghidez zi de zi,

iubesc să iubesc viața în fiecare secundă din ea! <3