_97B8728

Eu ca om
Vlogger & Blogger
MC & Voice Over
Antreprenor

Salut,

Eu sunt Alex Grecu și mă bucur că în acest moment citești aceste rânduri! Iți mulțumesc și vreau ca la fiecare vizită să-ți fur măcar un zâmbet! 🙂

În primul rând trebuie să spun că sunt un mare iubitor al vieții! Mi se pare cel mai frumos dar pe care îl putem primi, de aceea plănuiesc să marchez cât mai multe momente din viața mea cu zâmbete și fericire! Iar această idee sper să ți-o inspir și ție!

Sunt din București, dar ardelean la bază. Am trei pasiuni mari care mă ajută să îmi mențin direcția. Pasiunea pentru comunicare, pasiunea pentru sport și pasiunea pentru mașini. Îmi place foarte mult faptul că am mai multe activități pe care le întreprind și consider că aceasta este calea pentru a fi cât mai creativ. Faptul că schimb de mai multe ori într-o zi registrul, m-a făcut să fiu mai inventiv, să văd mai multe posibilități și să leg cu mai mult succes domeniile în care activez.

Nu îmi este frică atunci când greșesc, deoarece consider că niciun om nu poate reda perfecțiunea, iar greșelile sunt fundamentul care stă la baza evoluției.
Tocmai de aceea te invit cât mai des pe blogul meu, să citești articolele și să vizualizezi episoadele din vlog, să râdem împreună, să reflectăm împreună, să ne întristăm și să ne amintim că suntem oameni. Cu bune, cu rele, dar după fiecare vizită, să pleci cu un gram suplimentar de poftă de viață. 🙂

Eu ca Vlogger & Blogger

Plecând de la pasiunea pentru comunicare și dorința de a transmite energie pozitivă celor din jurul meu, am hotărât să fac asta într-un mod prin care sper să ajung la cât mai multe persoane. Îmi place să încerc să fac o schimbare în această lume, să las ceva în urma mea și consider că îmi pot aduce aportul în acest sens. Precum fiecare dintre noi ar putea 🙂 Și uite așa a apărut alexgrecu.ro.

Pe lângă articolele care te așteaptă aici pe blog, te invit și pe canalul de YouTube acolo unde te rog să te abonezi. Nu de alta, dar îți spun sincer că mă ajută în adevăratul sens al cuvântului. 🙂

 

blog alexgrecu.ro vlog alexgrecuvlogs

Eu ca MC și Voice Over

Continuând cu pasiunea pentru comunicare cred că era natural să îmi găsesc vocația în spatele microfonului. Activitatea mea principală este aceea de prezentator/MC. Am la activ un număr foarte mare de evenimente prezentate. Categoriile de evenimente pe care le prezint sunt cele sociale, corporate, conferințe, concursuri sportive, etc. Iar dacă ai nevoie de un MC pentru evenimentul tău, contactează-mă și în mod cert vom face treabă bună. 😉

Natural a venit și partea de Voice Over. Dacă îmi place microfonul, păi îmi place în toate ipostazele, inclusiv în studio. Iar dacă o voce este ceea ce cauți, click aici și ascultă-mi demo-urile.

mc prezentator evenimente

 

Eu ca antreprenor

De la vârsta de 21 de ani am pornit în antrepronoriat, iar activitatea principală și în prezent este consultanța în asigurări. Dacă ai nevoie de asigurari pentru mașină, pentru locuință sau orice alt tip de asigurare, eu și echipa Asig Welt îți stăm la dispoziție cu mare drag. Pe lângă această activitate, societatea mea se ocupă și cu accesare de finanțari pentru contracte de leasing, comunicare digital și creație video.

ASIGURARI ASIG WELT

 

 

Ăsta-s eu și mă mândresc cu mine :)) Și tare mult îmi doresc să ne vedem cât mai des, indiferent dacă vorbim de mediul online sau fizic, de sport sau business, sau oricare altă variantă. Spun asta pentru că am multă energie de oferit și pentru că întotdeuna voi afirma faptul că….

iubesc să iubesc viața în fiecare secundă din ea! <3