Ai alege calea ușoară?

Sugerez play înainte să te apuci de citit 🙂

Cum ar fi să ai posibilitatea de a alege să obții ceea ce îți dorești acum?

Mă tot gândesc ce am de făcut să pot crește canalul de YouTube. Uneori poate fi un sentiment descurajator atunci când știu că mă agit zile întregi pentru un episod din vlog, care finalmente are un număr destul de mic de vizualizări. Și mă tot gândesc cum ar fi să am câteva mii de abonați. Pe care să îi am acum! Să știu că pot ajunge la cât mai mulți oameni cu mesajele pe care îmi doresc să le transmit.

Dar știi ce realizez?

Faptul că acum este diferit în fiecare zi. Dacă ai obține ceea ce îți dorești în viață fără efort, fără acea luptă care poate fi frustrantă, descurajantă, nu ai ști să apreciezi succesul. Nu ai ști să-ți apreciezi propria valoare și tocmai asta s-ar putea să îți facă mai mult rău.

Din propria experiență, pașii mici sunt cei mai buni. Pentru că la fiecare pas înveți ceva. Pe fiecare treaptă urcată ai acces la alte informații și devii din ce în ce mai bun. Iar atunci când vei ajunge mai sus, atunci când vei ajunge la etajul pe care ți l-ai propus, vei fi pregătit. Vei ști cum să gestionezi mai multe situații, vei putea livra o calitate superioară și vei ști cum să ajungi mai sus. Te vei autodisciplina și îți vei antrena ambiția și constanța.

Poți lua și liftul. Dar s-ar putea să te blochezi între etaje, căci nu ai timpul necesar să îi înveți mecanismul și să știi cum să-l repari.

Răbdare

De aceea am pentru tine o sugestie, pe cât de simplă, pe atât de valoroasă. Ai răbdare. Dacă dorința ta este reală și devine o constantă, sunt convins că vei ajunge acolo unde îți dorești. Indiferent care este obiectivul tău. Iar fiecare treaptă urcată te va șlefui în forma propriului succes.

 

Nu alerga după viitor, nu trăi acolo. Aleargă aici, aleargă în prezent, aleargă ACUM

Căci în fiecare zi vei avea o victorie care te va face să zâmbești

Iar frumusețea vieții este direct proporțională cu suma zâmbetelor de pe chipul tău

 

1 Comments
  • Cristi Ionita 03/03/2017, 19:23 Reply

    Adevarat! Citatul din “The pursuit of hapiness” cred ca sintetizeaza f bine articolul tau:” You have a dream, you’ve got to protect it.If people can’t do something themselves, they tell u can’t do it either.Don’t let anyone tell you can’t do something in this life, not even me…” am citat din memorie, scuze de eventuale erori…Bafta bro si spor la abonati!!!

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.