Amzon Prime Video în România

Abia zilele trecute am aflat de faptul că Amazon Prime Video a devenit disponibil și în România! Ceea ce m-a bucurat foarte mult, căci sunt fan declarat al trio-ului automobilistic Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond, foștii prezentatori ai emisiunii Top Gear, care acum realizează emisiunea The Grand Tour, produsă de către Amazon.

the grand tour

În afară de nebunii mei, content-ul nu mi s-a părut wow. Sunt câteva titluri de filme cunoscute, dar nimic nou, iar serialele nu îmi sunt familiare. În schimb actorii sunt de notorietate. Presupun că merită încercate, dar eu am rămas în urmă rău la acest capitol.

Cum îți faci cont și care este costul?

Nimic complicat, trebuie să știi faptul că va fi nevoie să introduci datele cardului tău bancar și după te așteaptă o sesiune de 7 zile gratuită. Ulterior costul abonamentului este de 2,99 euro/lună, timp de 6 luni. Este o promoție cu ocazia lansării. Costul normal al abonamentului este de 6 euro/lună. Dacă compari cu Netflix, unde abonamentul lunar este 8 euro pentru pachetul fără stream HD, s-au poziționat ok.

Merită ?

Dacă urmărești The Grand Tour sau dacă ești un consumator înrăit al filmelor și serialelor, merită. Altfel nu. Momentan mi se pare lipsit de content fain, spre deosebire de alte țări. Dar cred că este ok să îți faci cont și să profiți de cele 7 zile gratuite pentru a arunca un ochi 😉

Dacă ți s-a părut util articolul, împărtășește-l printr-un share și cu prietenii tăi 🙂

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.