Asigurarea de accidente pentru cicliști

Asigurarea de accidente pentru cicliști

Participi la competiții de mtb sau de șosea cu bicicleta?

☞ Ieși constant la plimbare sau la antrenament?

☞ Te deplasezi prin oraș cu bicicleta?

☞ Ești un om cu #poftădesport?

Dacă răspunsul este DA, vreau să îți povestesc rapid despre o asigurare pe care eu mi-o voi face și pe care ți-o recomand și ție!

Este vorba despre un produs de asigurare de accidente si răspundere civilă pentru cicliști care are un preț începând de la 74 lei. Se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 14 – 74 ani împliniți.

☞ Care sunt riscurile asigurate?
Deces din accident
Invaliditate permanentă din accident
Spitalizare din accident
Fracturi
Cheltuieli suplimentare
Răspundere civilă față de terți

Cu alte cuvinte, ai acoperire în cazul în care suferi o fractură sau o ruptură de oase, sunt acoperite costuri pentru spitalizare, cheltuieli suplimentare cu transportul sau cheltuieli medicale și sunt incluse și riscurile de invaliditate permanentă și deces în urma unui accident.
Iar în cazul în care te întrebi ce acoperă răspunderea civilă față de față de terți, ei bine, poți sta fără griji în cazul distrugi sau degradezi involuntar un bun aparținând unei terțe persoane. Sunt acoperite și cazurile în care provoci vătămări corporale unei terțe persoane, involuntar. Nu dacă te enervează și vrei să îi aplici o corectură J) ceea ce sper că nu e cazul să mai facă cineva.

☞ Mai jos îți voi lăsa tabelul cu variantele pe care le poți alege, sumele asigurate și primele de asigurare anuale (prețurile)
Asigurare de accidente pentru cicliști
Cum poți încheia asigurarea de accidente si răspundere civilă pentru cicliști? Mi-ar plăcea mult să colaborăm. Îmi poți lăsa un mesaj aici, în comentarii, poți accesa site-ul www.asigwelt.ro și poți completa un formular prin care soliciți ofertă. Sau poți contacta direct unul dintre consultanții #AsigWelt, care îți stau la dispoziție la adresa contact@asigwelt.ro sau la telefon/WhatsApp, salvând numărul 0799 25 25 25.

asigurari ieftine
Cine sunt? Ciclist amator de mai bine de 6 ani, parte din echipa Daimon Cycling Team, fost instructor de spining, participant constant al concursurilor de ciclism de șosea și mtb pentru amatori. Profesional, sunt prezentator de evenimente și voice-over și conduc societatea #AsigWelt, care oferă servicii de consultanță și intermediere în asigurări, partener Ritter Broker de Asigurare.

În concluzie, consider că această asigurare este utilă oricărei persoane care are o minimă pasiune pentru ciclism și având în vedere costul foarte mic, cred că merităm să fim responsabili față de noi înșine și să știm că suntem acoperiți în cazul în care un moment de neatenție ne provoacă neplăceri și cheltuieli neprogramate.

Din proprie experiență, am avut două accident neplăcute și am provocat unul. Am căzut la un concurs de șosea, am căzut destul de urât la un alt concurs de mountain bike și am l-am trântit pe un foarte bun prieten din cauza unei reacții greșite pe care am avut-o. Accidentele se pot întâmpla oricui!

Până data viitoare, rămâi cu bine, rămâi cu #poftădesport!

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.