Asigurarea pe care ar trebui să o avem cu toții! #AsigWelt

Asigurarea pe care ar trebui să o avem cu totii

În fiecare zi suntem expuși riscurilor, atât celor pe care le putem suferi, dar și celor pe care le putem genera! De aceea, fiecare dintre noi ar trebui să încheie o asigurare de răspundere civilă legală față de terți.

Astfel, orice daună am provoca terțelor persoane, fără voia noastră, va fi acoperită de asigurare. Care sunt riscurile incluse? Ele sunt clasificate în funcție de activitățile și riscurile fiecăruia.

De la inundarea vecinilor, la accidentarea fără voie a unor persoane sau eventuale pagube materiale provocate.  În funcție de nevoile tale, iată acoperirile generale din care poți alege:

Vrei o protecție pentru activități uzuale, de zi cu zi? Poți încheia asigurarea de Răspunderea Civilă Legală faţă de terţi ce acoperă prejudiciile cauzate terţelor persoane de către tine sau de către persoanele pentru care eşti obligat să răspunzi în baza legii.

Ai un animal de companie? Poți încheia asigurarea de Răspundere civilă legală a proprietarilor de animale (inclusiv câini periculoși).

Ai un apartament în chirie? Poți încheia asigurarea de Răspundere Civilă Legală a proprietarului faţă de chiriaşi.

Stai în chirie? Poți încheia asigurarea de Răspundere Civilă Legală a chiriaşului faţă de proprietar

Practici sporturi de agrement? Bicicletă, schi, snowboard, role, trotinetă, skateboard etc. Poți încheia asigurarea de Răspundere Civilă Legală decurgând din practicarea de sporturi de agrement.

Mergi cu trotineta electrică sau alte mijloace de transport electrice similare? Poți încheia asigurarea de Răspundere Civilă Legală în legătură cu utilizarea mijloacelor de transport terestru electrice.

Practici sporturi extreme? Poți încheia asigurarea de Răspundere Civilă Legală în legătură cu practicarea de sporturi extreme.

Cum poți încheia o răspundere civilă față de terți? Îmi poți lăsa un mesaj aici, în comentarii, poți accesa site-ul www.asigwelt.ro și poți completa un formular prin care soliciți ofertă. Sau poți contacta direct unul dintre consultanții AsigWelt, care îți stau la dispoziție la adresa contact@asigwelt.ro sau la telefon/WhatsApp, salvând numărul 0799 25 25 25.

Până data viitoare, rămâi cu bine, rămâi în siguranță! 🙂

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.