Bike 2 Smile – o campanie cu #poftădesport

Bike 2 Smile

În toată nebunia de super, mega, hiper oferte și campanii, uneori mai apare câte un concept cu care pot rezona și pe care îl consider util în adevăratul sens al cuvântului. Știi că a mea #poftădesport m-a făcut să iubesc ciclismul, disciplina mea preferată. Iar printre beneficiile de a fi ciclist, vreau să îți mai spun încă unul, de care cel mai probabil nu știai.

Mersul pe bicicletă face zâmbetul frumos

Și nu mă refer aici la eliberarea de endorfine care generează zâmbete, ci la o dantură sănătoasă. Green Dental apreciază și încurajează oamenii activi, care aleg mijloace de transport alternative, nepoluante și îi așteaptă cu surprize.

Dacă simți că faci parte din această categorie, programează o vizită la Green Dental Piața Victoriei, urcă-te pe bicicletă, pe trotinetă, skateboard sau pe role și fă-le o vizită. Acolo te așteaptă un spațiu amenajat pentru parcarea bicicletelor și vei primi un cartonaș de certificare eco-friendly, care îți va oferi următoarele discount-uri:

⇒ 50% reducere la detartraj, consultație, albire profesională

⇒ 20% reducere la obturații și coroane dentare

Cine este Green Dental și care este legătura cu sportul?

Aceasta a fost prima întrebare pe care mi-am pus-o și am aflat care este legătura. Green Dental este prima clinică eco-friendly, care pune accentul pe tratamente bazate pe prevenție, cu intervenții minim invazive, realizate cu ajutorul tehnologiilor digitale. Practic, stomatologia verde reduce impactul clinicilor dentare asupra mediului înconjurător prin eliminarea obturațiilor din amalgam (aliaj al mercurului cu unul sau mai multe metale), aparate de ultimă generație care asigură o precizie sporită a tratamentelor, consum redus de energie sau reducerea deșeurilor prin eliminarea responsabilă a deșeurilor dentare toxice. Acestea au fost doar câteva exemple pe care le-am găsit pe site-ul lor, dar sunt sigur că vorbim de o întreagă listă, pe care o poți afla atunci când le vei face o vizită.

În concluzie, apreciez campania Bike 2 Smile pentru că fiecare astfel de îndemn se contorizează în conștientul nostru. Astfel, șansele ca tot mai mulți oameni să adopte un stil de viață sănătos și activ în prezent, vor fi ascendente. Iar dacă beneficiem și de reduceri pentru că suntem sportivi, well, bring it on baby!

Profit de ocazie să îți amintesc de una dintre valorile mele, pe care o trăiesc: #poftădesport înseamnă poftă de viață!

Până data viitoare, rămâni cu bine, rămâi cu #poftădesport.

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.