Cât de simplu este să dăruiești o casă!

daruieste o casa

Cum poți să dăruiești o casă? Construind! Pe cât de ciudat îți suna asta vreau să îți scriu câteva cuvinte despre campania “Construiește o casă, daruiește o acasă”. Susțin cu mare drag orice inițiativă cu impact social, iar de data aceasta scopul este construirea unor case de tip familial pentru copiii abandonați din centrele de plasament din România. Astfel, cei mici vor avea posibilitatea de a crește într-un mediu apropiat de cel familial, unde vor primi îngrijire, educație și suportul emoțional de care au nevoie.

Campania este inițiată de către Holcim în parteneriat cu Hope and Hopes for Children și mecanismul este unul simplu: la fiecare sac de Tenco cumparat, Holcim doneaza 1 leu pentru strangerea fondurilor. Poate nu ți se pare o sumă mare, dar cifrele campaniei de anul trecut te vor liniști:

– donațiile din 2017 au ajuns la o valoare de 300.000 de euro
– 
cu această sumă a fost demarată construcția pentru 2 case de tip familial, care vor găzdui în total 24 de copii.

daruieste o casa

Acum că știi cât de simplu este să dăruiești o casă, ai un motiv solid să alegi sacii Tenco. Iar dacă ești ca mine, adică nu ai ce construi, îți propun o activitate recreațională prin care poți ajuta. Accesează https://holcim-daruieste-o-casa.construiesc-singur.ro/deseneaza și desenează o ”acasă”. Desenul de la începutul articolului este creația mea. Știu, nu am evoluat prea mult ca stil față de nivelul grădiniței. Dar tu poți să faci un desen mai frumos și să îl urci în galerie. Cele mai bune 30 de desene vor fi selectate și incluse în cărți de colorat pentru copiii care vor beneficia de un nou cămin.

Felicitări pentru inițiativă și sper să pot reveni cu un nou articol prin care să anunț că au fost strânse fonduri pentru măcar încă două astfel de case. 🙂

Până data viitoare, rămâi cu bine, rămâi cu #poftădesport!

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.