Ce tatuaj mi-am făcut?

Ce tatuaj mi-am facut?

Vreau să îți spun povestea tatuajului meu. Cum a fost experiența, de ce l-am făcut și ce reprezintă pentru mine fiecare element. Și,  totodată, să îți împărtășesc mai multe informații utile despre tatuaje, despre modul în care alegi un model și multe altele.

De mult îmi doream să fac acest pas și sunt tare fericit că l-am făcut. Iar o informație pe care o voi împărtăși exclusiv aici, pe blog, este faptul că tatuajul a fost cadou din partea iubitei mele, Irina.  Știa că îmi doresc mult și mi-a făcut această frumoasă surpriză.

Tot ea m-a pus în contact și cu Gina Damian, care mi-a făcut tatuajul și pe care o vei întâlni în vlog. Mi-a plăcut mult de Gina pentru că are studii în domeniul artei și mi-a desenat modelul, pornind de la un exemplu similar, dar integrând toate elementele pe care mi le-am dorit. Pe Gina o găsești aici – https://goo.gl/TiDxdr

Cum alegi un tatuaj? Cum alegi culoarea? Doare să îți faci tatuaj? Pot să mai donez dacă am tatuaj? Sunt doar câteva dintre întrebările la care îți voi răspunde în vlog. Dacă ai alte curiozități, te rog să îmi lași un comment.

Iar în cazul în care nu te-ai abonat, ți-aș fi recunoscător să o faci – https://goo.gl/AEeyNY

Până data viitoare, rămâi cu bine, rămâi cu #PoftăDeSport!

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.