Cel mai ieftin CASCO din România – CASCO PERFECT COVER

Cel mai ieftin CASCO din România - CASCO PERFECT COVER

Cel mai ieftin produs de CASCO la ora actuală în România, având în vedere acoperirile oferite. Vreau să îți povestesc despre produsul lansat de către compania de asigurări City Insurance, care se numește CASCO PERFECT COVER.

☞ Cui i se adresează? Persoanlor fizice

☞ Ce acoperă? Lista de acoperiri ale produsului CASCO PERFECT COVER este:
accidente auto – doar avarii produse de accident rutier prin coliziune cu alt autovehicul
furt total
FLEXA – incendiu, explozie, căderi de corpuri
fenomene atmosferice – perturbaţii atmosferice violente, cu intensificări ale vântului (vijelie, furtună) ce pot fi însoţite de precipitaţii abundente (ploaie torențială, grindină), descărcări electrice (trăsnet), căderi masive de zăpadă (viscol) care pot produce avalanșă de zăpadă sau greutatea stratului de zăpadă/de gheață.
catastrofe naturale – cutremure de pământ cu magnitudinea mai mare de 6 grade pe scara Richter, inundaţii, valuri mareice, alunecari de teren și alte asemenea.

☞ Mașina ta poate fi asigurată CASCO PERFECT COVER? Da, dacă are până la 15 ani vechime.

☞ Care este suma asigurată? Suma asigurată maximă este în valoare de 45 000 lei.

☞ Cât costă? Prețul este egal cu prima de asigurare a poliței RCA. Adică exact cât costă un RCA la City Insurance, tot atât va costa și polița CASCO PERFECT COVER. Dacă ai istoric pozitiv în sistemul CEDAM și ești încadrat într-o clasă cu BONUS, vei avea parte de cele mai mici prețuri.

☞ Pe ce perioadă se poate emite? Între 1 lună și 12 luni. În funcție de nevoile tale.

☞ Necesită inspecție de risc? Nu, pentru că avariile accidentale pot fi despăgubite doar în baza constatului amiabil completat de cele două părți implicate în accident.

Acum, doar ca să fie clar, aceste produs NU este un produs de tip FULL CASCO. Hai să dezoltăm mai jos. 

☞ Ce NU acoperă CASCO PERFECT COVER?
Principalele acoperiri pe care nu le vei regăsi sunt: vandalism, furt parțial, spargerea elementelor vitrate, daune cu regres, avarii în parcare, avarii accidentale în care nu sunt implicate alte autovehicule, apă la motor, reîntregirea sumei asigurate, acoperirea jantelor/anvelopelor dacă nu sunt avariate în urma unui accident cu alt vechiul, acoperirea în afara țării, etc.

asigwelt asigurari ieftine

☞ Cum poți încheia CASCO PERFECT COVER pentru mașina ta? Mi-ar plăcea mult să colaborăm. Îmi poți lăsa un mesaj aici, în comentarii, poți accesa site-ul www.asigwelt.ro și poți completa un formular prin care soliciți ofertă. Sau poți contacta direct unul dintre consultanții AsigWelt, care îți stau la dispoziție la adresa contact@asigwelt.ro sau la telefon/WhatsApp, salvând numărul 0799 25 25 25.

În concluzie, CASCO PERFECT COVER este un produs de prim risc foarte bun, îl consider util oricărei persoane care își dorește o asigurare de prevenție pentru mașina, iar prețul… să fim serioși, este IMBATABIL pentru lista de acoperiri!

Până data viitoare, rămâi cu bine, rămâi cu #poftădesport!

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.