Cel puțin 10 fapte bune

Rezoluție pentru 2017

Ieri seară am ieșit în oraș cu bunul meu prieten Alex S. și printre multe subiecte abordate și glumițe, la un moment dat m-a surprins cu o ideea pe cât de frumoasă, pe atât de nobilă!

Am început să discutăm despre planurile pe care le avem pentru 2017 și printre ele mi-a spus, ‘‘bro, anul ăsta vreau să fac cel puțin 10 fapte bune!”.

Ceea ce m-a surpins în cel mai frumos mod și m-a inspirat! Pentru că propunându-și asta, chiar va ajunge să le facă! Sunt convins că dorința de a face un bine se regăsește în fiecare dintre noi. Dar poate că de multe ori nu reușim să facem câte fapte bune ne dorim din cauza lipsei de timp, al stresului, de multe ori mai uităm, etc. Și este normal, nimic de condamnat.

De aceea, ideea prietenului meu mi se pare insipirațională! Și-a conturat în minte foarte clar ce își dorește să facă! Și întotdeuna când ne propunem ceva, avem șanse mult mai mari să reușim ce ne-am propus, dacă avem un target clar conturat și nu doar o idee generală.

Photo by Rémi Walle

Partea faină este că o faptă bună nu este definită într-un fel. Fiecare dintre noi le putem face și pot fi toate diferite.

Iar astfel de acțiuni vor face lumea în care trăim să fie mai frumoasă. Atât lumea din jurul nostru, cât și lumea din interiorul nostru!

 

Bravo, Alex. S!

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.