Cu ce te aștept pe blog în 2018 și care este principala NOUTATE

Cu ce te aștept pe blog în 2018 și care este principala NOUTATE

În primul rând vreau să îți urez La Mulți Ani pentru noul an. Vom avea un 2018 de poveste! Aceasta este sentimentul pe care îl simt și pe care vreau să ți-l transmit și ție.

Acesta este primul articol pe care îl postez pe blog anul acesta și vreau să îți spun care sunt planurile pentru 2018. Care vor fi subiectele, când voi posta articole noi și noutatea. Numai bine, îți vei da și tu seama dacă vor fi subiecte de interes pentru tine 🙂

Subiectele despre care voi scrie

Blogul meu este unul general? Sau nișat? Sincer, eu nu mi-am dat seama ce este cu exactitate, în schimb mi-am dat seama că trebuie să fie o oglindă a experienței mele personale și profesionale. Și cel mai important, să îți fie ție util. Iată care vor fi subiectele și de ce:

Antreprenoriat – pentru că asta fac de aproape 9 ani. Nu voi aborda subiecte complicate, nu mă pot mândri cu faptul că am zeci de angajați și am făcut avere. În schimb, pot să îți împărtășesc experiențele mele raportate la nivelul la care mă aflu. Unul accesibil pentru fiecare dintre noi și cum am reușit să cresc încet și sigur.

Asigurări – activitatea de consultanță în asigurări este cea mai longevivă pe plan profesional. Și mi-am dat seama de faptul că ar fi păcat să nu împărtășesc cu tine din experiența mea. Vreau să îți povestesc despre produsele de asigurare, acoperirile unui produs, cum alegi o asigurare și de ce nu, să și colaborăm în acest sens.

Comunicare sau public speaking – este timpul să încep să îți povestesc din experiența acumulată în ultimii ani. Care sunt sugestiile mele, trucurile și strategia pe care le folosesc în timpul evenimentelor pe care le prezint sau în viața de zi cu zi.

Voice Over – vreau să îți dau exemple bazate pe proiectele pe care le voi avea. Cum am înregistrat, cum am abordat textul, ce intonație, ritm sau măsură a vocii am folosit și de ce.

Recomandări – ce bloggeri mă inspiră sau ce articole mi-au plăcut, ce vloggeri urmăresc, evenimente care merită promovate sau servicii de care am beneficiat și merită promovate și nu în ultimul rând, experiențe personale.

#PoftăDeSport – evident, vom vorbi foarte, foarte mult despre sport. De la antrenament, la tehnică, noutăți, exemple și tot ce ți-ar mai fi util pentru a-ți crește pofta de sport.

 

Când voi posta articole noi

În fiecare LUNI, MIERCURI și VINERI, te aștept pe blog cu articole noi. Iar în fiecare JOI te aștept cu un nou episod din vlog. Iar cel mai probabil voi posta în intervalul 17-19.

NOUTATEA

Ei bine, conducând mașina mi s-a întâmplat nu o dată să dau peste un articol fain și să îmi fie greu să îl citesc. Sau să merg pe stradă și să stau cu ochii în telefon, cu riscul de a da peste cineva sau și mai rău, în vreun stâlp. Tocmai de aceea am decis ca fiecare articol postat să prindă VOCE. Nu cred că PODCAST este cea mai bună descriere, dar, totuși un fel de podcast va fi. Pe lângă motivele enumerate mai sus, am ținut cont de faptul că eu fac voice over și cu puțină lipsă de modestie, eu pariez pe faptul că experiența acumulată în acest domeniu se va traduce într-o audiție plăcută.

Acestea ar fi informațiile pe care voiam să le împărtășesc cu tine, iar în speranța în care informațiile de mai sus sunt de interes pentru tine, ei bine, sper să ne vedem din ce în ce mai des. În cazul în care ai sugestii sau ți-ar plăcea să scriu despre vreun anume subiect, te rog frumos să îmi lași un comentariu. Te asigur că fiecare sugestie va fi luată în considerare.

Până data viitoare, rămâi cu bine, rămâi cu #PoftăDeSport!

 

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.