Noile pachete de sarcină de la Nativia și cum poți economisi bani

Pachet urmarire sarcina si nastere

În primul rând, vreau să îți povestesc pe scurt experiența noastră cu Nativia. Am ajuns la ei pentru că am monitorizat sarcina cu Conf. Dr. Anca Panaitescu, alături de care am și născut și căreia îi suntem sincer recunoscători pentru profesionalism, răbdare și blândețea cu care ne-a vorbit de fiecare dată. Așa am cunoscut și serviciile pe care Nativia le oferă și faptul că au o echipă de oameni care excelează în specialitățile lor.  Mi-a plăcut locația, clădirea, personalul, faptul că organizează cursuri online pentru despre naștere, recuperare post-partum (Perineu), puericultură, alăptare sau parenting, precum și aparatura de top cu care este dotată clinica. Și după ce a venit Tudor pe lume am făcut ecografia de șold tot la Nativia, iar Anca a făcut mai multe vizite pe parte de ginecologie. În baza acestor experiențe îți pot recomanda să încerci serviciile și pachetele de la Nativia.

Iar ca să nu mă crezi pe cuvânt, îți propun o consultație GRATUITĂ în zilele porților deschise, 18 iunie și 2 iulie și un extra discount de 10% la pachetele care sunt acum la promoție. Folosește codul ALEXGRECU pe care îl menționezi când vei face programarea.

Uite despre ce pachete este vorba:

Pachet urmarire sarcina si nastere

Pachet Înainte de sarcină – este special creat pentru cuplurile care își doresc un bebe, ca înainte de a-l concepe să se asigure că este totul în regulă din punct de vedere medical. Acest pachet conține investigații și analize pentru tine, dar și pentru partener.

Servicii: Consultație, Ecografie transvaginală și analize

Cost de listă 2464 lei, cost promoțional (discount 20%) 2000 lei + 10% extra discount cu codul ALEXGRECU

Pachet urmarire sarcina si nastere

Pachet Urmărire sarcină trimestru I – este dedicat cuplurilor care abia au aflat că vor fi părinți și sarcina este incipientă. Un bebeluș deja crește în burtica mamei și sunt recomandate o serie de investigații pentru dezvoltarea armonioasă a acestuia, dar și pentru sănătatea viitoarei mămici.

Servicii:
Săptămâna 6-8: Consultație, Ecografie, Dozare bHCG
Săptămâna 10-12: Consultație + Ecografie, Analize, Bitest, Morfologie T1

Cost de listă 3737 lei, cost promoțional (discount 12%) 3300 lei + 10% extra discount cu codul ALEXGRECU

Pachet urmarire sarcina si nastere

Pachet Urmărire sarcină și naștere – este dedicat cuplurilor care doresc să știe că parcursul sarcinii și nașterea sunt bine-stabilite încă de la început și astfel se pot relaxa cât mai mult.

Servicii:
Săptămâna 16 – 27: Consultație + Ecografie, Morfologie T2, Test de toleranță la glucoză, Consultație + Ecografie, Analize
Săptămâna 31 – 36: Morfologie T3, Consultație + Ecografie, Consultație moașă, Analize
Săptămâna 38 – 40: Consultație + Ecografie, Analize, Cardiotocografie, Consultație + Ecografie
Plus: Curs pregătire naștere, Curs perineu, Curs puericultură și Curs alăptare

Cost de listă 4870 lei, cost promoțional (discount 22%) 3800 lei + 10% extra discount cu codul ALEXGRECU

Pe lângă prețurile foarte bune, mi se pare extrem de util noul serviciu Patient Advisor. Pentru Pachetele de Sarcină și Naștere Nativia vei avea o persoană din clinică  care îți va sta la dispoziție pentru consultanță, pe care o poți contacta pentru orice informație sau întrebare, pe tot parcursul sarcinii și nașterii.

Pentru mai multe detalii accesează nativia.ro sau poți să suni direct pentru o programare la 021 230 79 73.

Mi se pare foarte utile noile pachete, având în vedere importanța cheltuielilor în această perioadă, calitatea serviciilor pe care le cunosc și pe care le-am experimentat, dar și serviciul de Patient Advisor. Îmi amintesc cât de multe întrebări apăreau și nu de fiecare dată le adresam în cadrul consultațiilor, uitând de ele.

Sper să fie cu folos, să fie sănătate pentru voi și să vine cu bine pe lume minunea sau minunile voastre!

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.