Cum poți vedea la cinema câte filme vrei pe zi, în fiecare zi!

Cum poți vedea la cinema câte filme vrei pe zi, în fiecare zi!

#PODCAST– acest articol poate fi ascultat

Așa-i că acum te gândești la faptul că trebuie să fie vreun schepsis pe undeva. Și că am exagerat cu acest titlu? Ei bine, să știi că nu am făcut-o și îți voi spune exact cum poți beneficia de această ofertă și unde!

Abonamentul Grand Unlimited

Nu cred că a avut precedent în România, un abonament nelimitat la cinematograf! Primul gând care mi-a trecut prin cap când am auzit de această opțiune, a fost imaginea copilăriei, când începusem să mergem singuri la cinema și de fiecare dată discutam posibilitatea de a intra într-o altă sală de cinema după terminarea filmului la care achiziționaserăm bilete. Sincer, nici nu mai știu dacă am avut acest ”curaj” sau nu, dar amintirile astea m-au făcut să zâmbesc sincer. Și uite cum am posibilitatea, la maturitate, să fac ceea ce voiam în copilărie. Anume, să văd mai multe filme într-o zi, dar rămânând în legalitate :))

Grand Cinema & More sunt responsabili cu ideea și cu acest abonament. Ca să fie clar, în cazul în care alegi abonamentul Grand Unlimited, te poți duce la cinema în fiecare zi, poți vedea câte filme vrei (temporal vorbind, programul ți-ar permite un număr de 5 filme vizionate într-o zi).

Cât costă?

Prețul abonamentului este în valoare de 49 de lei/lună. M-am uitat rapid pe site-ul celor de la Grand Cinema & More și aproximez valoarea medie a unui bilet la de 25 lei.  Desigur, prețul variază în funcție de zilele săptămânii, de sală și de proiecție (2D sau 3D).

Așa că îți propun un exercițiu. Dacă vezi două filme pe lună, vei plăti în medie 50 de lei. Adică valoarea abonamentului unlimited. Dar dacă vei viziona mai mult de două filme pe lună, dacă vei alege să mergi în weekend sau în Sala Ultra, de care îți voi povesti câteva informații interesante mai jos, deja devine o adevărată afacere opțiunea abonamentului. Să nu mai vorbim de cinefili, pentru care această ofertă cred că este un soi de vis devenit realitate. Momentan achiziționarea lui presupune achitarea valorii pe tot anul, dar am vești bune! În curând se va implementa plata recurentă și va putea fi achitat lunar.

Ce nu cuprinde abonamentul? 

Biletele la spectacolele de avanpremieră, biletele la filmele care rulează în Grand Vip Studio, biletele pentru evenimente speciale sau culturale, transmise în direct, înregistrate sau care au loc prin transmisiuni directe (live) în locație, suplimentele de acces în sala Ultra și scaune premium și ochelarii 3D.

Cum poți vedea la cinema câte filme vrei pe zi, în fiecare zi!

Cum poți vedea la cinema câte filme vrei pe zi, în fiecare zi!

Am experimentat o zi acces unlimited

Zi în care mi-am îndeplinit acele gânduri din copilărie și am văzut 3 filme. Un film 2D, un film în Sala Ultra și încă unul 3D. Experiența nu pot spune că a fost precum mă așteptam, în sensul că a fost obositoare. Dar asta a fost ideea, câte filme pot să văd într-o zi la cinema. Tocmai de aceea, nu pot recomanda vizionarea a mai mult de două filme într-o zi. Dar un astfel de acces nelimitat nu cred că te va determina să vezi mai multe filme în aceeași zi, ci să mergi la film oricând ai tu dispoziția necesară.

Aș achiziționa abonamentul Grand Unlimited?

Nu. Și îți spun și de ce nu este o variantă pentru mine. Eu nu mă includ în rândul persoanelor care merg în mod regulat la cinema și Băneasa Shopping City nu este în proximitatea zonei în care locuiesc. În schimb, dacă aș fi locuit în zonă sau dacă aș vizita mall-ul menționat mai des, nici nu aș sta pe gânduri!

În concluzie…

Sunt de părere că acest abonament este o super afacere dacă respecți măcar unul dintre următoarele elemente: vizonezi 4 sau mai multe filme la cinema/lună, frecventezi Băneasa Shopping City, accesul la acest centru comercial îți este facil sau nu te deranjează distanța. Dacă te regăsești în exemplele enumerate mai sus, abonamentul Grand Unlimited este pentru tine.

Stai așa că nu am terminat! Despre Sala Ultra

Nu am cum să nu îți povestesc despre experiența pe care am trăit-o în Sala Ultra! Pentru că are specificații care sunt unice în acest moment în România și vreau să ți le spun și ție, deoarece mi-au plăcut mult senzațiile pe care le-am simțit. Cu ce se diferențiază făță de o altă sală de cinema:

Proiectorul – singurul proiector Laser RGB 4K din țară. Poate genera o luminozitate de două ori mai puternică decât un proiector clasic de cinema, oferind cea mai luminoasă imagine posibilă astăzi în lume

Ecranul – este cel mai lat ecran de cinema din România, are peste 270 de metri pătrați și este de tip ”silver screen”, care amplifică calitatea imaginii.

Sunetul Dolby Atmos – crede-mă că este impresionant! Este cea mai nouă tehnologie audio surround din lume și poate reda simultan până la 128 de obiecte audio independente. În demo am ascultat efectul unei păsări care se mișca prin sală și nu pot descrie cât de real părea. Aș fi putut jura că este cu noi în sală. Iar în ziua experimentului meu, am vizionat filmul ”The Greatest Showman”, care este un musical. Mi-a plăcut foarte mult, dar sunt convins de faptul că părerea mi-a fost influențată și amplificată considerabil de către sistemul Dolby Atmos. Impresionantă acuratețea și claritatea sunetului!

Fotolii active Guitammer – în completarea experienței din această sală de cinema, sunt și traductoarele de vibrații instalate sub fiecare scaun din sală. Ele vor amplifica toate acele momente de impact sau care exprimă mișcare, direct sub tine. Din nou, este una dintre acele senzații care nu prea poate fi verbalizată, ci trăită.

Gata, acum chiar am ajuns la finalul articolului. Spune-mi dacă îți pot răspunde vreunei întrebări și dacă ai alege să achiziționezi un astfel de abonament?

Până data viitoare, rămâi cu bine, rămâi cu #PoftăDeSport!

 

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.