Cunoaște personajele din Țestoasele Ninja

Cunoaște personajele din Țestoasele Ninja

Prima dată când am văzut fimul Țestoasele Ninja am fost la propriu fascinat. Pe de-o parte de exercițiul imaginar care se naște în mod automat când se face asocierea unor țestoase, care prin natura lor sunt antiteza mișcărilor rapide, și pe de altă parte, caracterele puternice ale personajelor.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Copilului, am avut bucuria să îi cunosc la ParkLake Shopping Centre. Unde îți sugerez cu drag să vii alături de copilul tău sau, de ce nu, alături de prieteni pentru a îi cunoaște pe Leonardo, Michelangelo, Donatello și Raphael. Sunt în premieră în România și merită să profiți de această ocazie.

Ce trebuie să știi?

Țestoasele sunt prezente în perioada 01-03 iunie în ParkLake, intervalul orar 14 – 20. Vor urca la fiecare oră fixă pe scenă, vor dansa alături de copii, iar apoi vor coborî pentru o sesiune de poze. Trebuie să știi faptul că vor avea și pauze de 20 de minute în fiecare oră.

Activitățile pentru copii sunt multiple. Cât timp sunt în pauză Țestoasele Ninja, ei pot descoperi atelierele creative, acolo unde vor putea confecționa măști ninja, vor crea țestoase din baloane, vor putea să coloreze și se pot lăsa pictați pe față la măsuța de face painting. Totodată, sunt două zone de photobooth unde poți face o poze și nu în cele din urmă, copiii se pot juca și pe Xbox un joc video cu eroii ninja.

Este un mod frumos de a petrece Ziua Copilului și mă bucur că sunt prezent în calitate de prezentator al evenimentului.

Așa că te aștept cu mare drag la ParkLake, să îi întâlnești pe eroii copilăriei și să îți amintești de acele zâmbete și emoții pe care le simțeam atunci când ne uitam la aventurile celor patru țestoase.

Până data viitoare, rămâi cu bine, rămâi cu #poftădesport!

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.