Daimon Big Challenge 2017 – Concurs

DAIMON BIG CHALLENGE SPINNING MARATON

Să știi că afirm cu tărie ceea ce susțin în titlu. Da, eu sunt instructor de spinning la Daimon, dar atmosfera pe care am trăit-o în fiecare an la maratonul de spinning, nu se compară cu nimic!

CONCURS – câștigă 1 invitație dublă, mai jos info

Duminică, 24 septembrie, începând cu ora 18, te așteaptă 3 ore de spinning cu #PoftăDeSport, 4 instructori și o energie care te va face să uiți de efort sau de partea temporală.

Vor fi 100 de spinnere (biciclete statice), așezate în gradina Daimon Wellness, chiar lângă piscină. Luminile, muzica tare și aerul curat din parcul Tineretului vor accentua sentimentul de libertate și entuziasm pe care îl poți simți la cea de-a șasea ediție Daimon Big Challenge.

DAIMON BIG CHALLENGE SPINNING MARATON

Dacă ai mai participat la astfel de evenimente vei ști ce te așteaptă, iar dacă nu, îți voi scrie mai jos câteva sugestii de care să ții cont:

poziția de bicicletă – în primul rând reglează bine poziția bicicletei, vei petrece 3 ore pe ea și trebuie neapărat să te simți confortabil și să pedalezi corect. În cazul în care nu știi cum, te rog să ceri ajutorul unuia dintre instructorii prezenți.
rezistența și efortul – dozează-ți efortul astfel încât să îți ajungă pe toată perioada antrenamentului. Încearcă să forțezi doar spre sfârșit, în rest rămâi la un nivel mediu, astfel încât să poți simți efortul, dar să nu te lase fără resurse. Dacă ești la început, rămâi pe tot parcursul antrenamentului într-o zonă de efort mică – medie. Nu trebuie să exagerezi 😉
hidratarea și alimentația – avem multe ore de pedalat, tocmai de aceea îți sugerez să ai o sticlă de apă de 2 litri la tine. Cu siguranță Daimon Wellness va asigura și hidratarea, dar mai bine să ai apa la tine, pentru că lichidele sunt combustibilul principal de care avem nevoie în timpul efortului. Nici alimentația nu este de trecut cu vederea, de aceea îți pot sugera să consumi în timpul efortului batoane dedicate efortului fizic, banane sau alte alimente bogate în carbohidrați.
hainele – evident, costumul de ciclism este cel mai indicat. Dacă nu ai, un tricou tehnic și o pereche de pantaloni scurți ar fi suficienți. Evită tricourile din bumbac, deoarece vor menține umiditatea generată de transpirație. Precum facem mișcare nu cred că vom resimți temperatura scăzută, dar ar fi bine totuși să avem la noi o vestuță sau un alt element lejer/subțire, care vine ca o completare la ținuta noastră.

Ca să îți faci o idee cum este atmosfera, îți las mai jos episodul ”Patru în 1” din vlogul meu, iar de la minutul 3:53 până la final sunt imagini de anul trecut 🙂

CONCURS

Și pentru că îmi doresc mult să ne vedem la maratonul de spinning, am pregătite 2 invitații duble pentru voi. Cum poți câștiga? Lasă-mi un comentariu prin care să îmi spui de ce vrei să participi la Daimon Big Challenge și fă-mi #PoftăDeSport! Voi premia două comentarii care mă vor face să îmi doresc să pedelez chiar ACUM! Timpul limită este duminică, 24 sept, ora 11. La ora 11.05 voi alege câștigătorii.

Succes și inspirație!

2 Comments
  • Sabina 23/09/2017, 20:49 Reply

    Pai stii de ce vreau sa vin? Pt ca am nevoie de un sut in fund sa ma reapuc de sport. Si asta e cel mai potrivit 🙂 Si-asa Cel Drag nu vrea, deci tu esti singura mea sansa.

    • Alex Grecu 24/09/2017, 07:46

      în acest caz te aștept cu MARE DRAG 😀 Poate veni și Cel Drag să ne susțină de pe margine :))

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.