De ce am ales Revolut Plus

revolut plus

Să faci cumpărături online în siguranță și să minimizezi pierderile. Despre asta vreau să îți vorbesc în rândurile următoare.

’’îți trimit banii pe revolut?’’ sau ’’ai să-mi dai cash și ți dau eu pe revolut’’

În bula mea acestea sunt două dintre cele mai frecvente întrebări pe care le adresez sau le aud. De fiecare dată când ies în oraș cu prietenii ne împărțim banii pe revolut când vine nota, clienții mei de la #AsigWelt sau #drincs. de mult ori îmi trimit banii pe revolut pentru că e mai simplu, iar mie mi s-a mai întâmplat să rămân fără bani și să îmi sun repede un prieten, să îl rog să îmi trimită pe revolut. Asta de organizat ce sunt 🙂

Am apreciat serviciile Revolut pentru că sunt inovatoare, mă refer mai ales la cele de digital, dar și cele conexe, care vin la pachet cu anumite abonamente și îți oferă mai multe beneficii, nu doar cele bancare. Te ajută să îți gestionezi mai bine banii, plus că este o aplicație financiară disponibilă la nivel global. Adică poți trimite bani oricui din această lume la nivel de secundă.

Eu am mers pe clasic până acum, cardul acela simplu, din plastic, nu am optat pentru pachetul Premium sau Metal. În schimb, tocmai am aflat de noul abonament Revolut Plus pentru care voi optata. De ce? Pentru că are o serie de beneficii similare cu o asigurare, pe care eu nu pot să le ofer la #AsigWelt, iar prețul mi se pare corect!

revolut plus

Iată ce vei primi dacă alegi să faci upgrade la Revolut Plus, direct din aplicație:

• Cumpărăturile tale online vor fi în siguranță, acestea fiind protejate în caz de furt, deteriorare și retururi, chiar și atunci când politica de returnare nu mai este valabilă.

• Cumpărăturile utilizatorilor Revolut Plus sunt protejate până la 1000 euro anual

•  Dacă ești abonat Plus vei scăpa și de grijile cu privire la politica de returnare, aceasta fiind extinsă la 90 de zile, pentru cumpărăturile eligibile

•  Dacă vei achiziționa bilete la evenimente și intervine ceva ce nu îți mai permite să ajungi, să știi că banii îți vor fi returnați direct în contul Revolut.

•  Iar dacă ai copii, să știi că abonamentul Plus include și 2 conturi Junior pentru cei mici

Care este costul lunar pentru Revolut Plus? 14,99 lei

Având în vedere activitățile mele și ținând cont că ne-am creat cu toții obiceiul achizițiilor online, întotdeauna voi recomanda prevenția financiară, mai ales în aceste vremuri incerte. Iar eu interpretez abonamentul Revolut Plus precum o măsură de responsabilitate față de propriile finanțe.

Iar dacă nu ai instalat aplicația, creează-ți cont Revolut folosind invitația mea – click aici.

DESPRE REVOLUT

A dezvoltat prima aplicație financiară cu adevărat globală din lume. Revolut a pornit la drum în 2015 în Marea Britanie oferind transferuri de bani și schimb valutar. Astăzi, clienții din întreaga lume folosesc zeci de produse inovatoare Revolut și fac peste 100 de milioane de tranzacții pe lună.

Ajută utilizatorii să își îmbunătățească situația financiară, să își controleze mai bine banii și să se conecteze ușor cu oameni din întreaga lume prin intermediul conturilor personale și de business.

Pentru mai multe informații, poți întotdeauna consulta site-ul Revolut sau aplicația mobilă.

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.