Dragă Tudor,

         În primul rând, îți mulțumim pentru că ne-ai ales să îți fim părinți, îți mulțumesc pentru că mi-ai oferit cea mai mare realizare a vieții, să fiu tatăl tău.

         Să știi că te așteptăm pe lume cu toată dragostea, cu cele mai pure sentimente pe care două suflete le pot contura și cu cele mai vii senzații de certitudine.

          Te anunț de acum că nu vei avea părinți perfecți și iartă-ne dacă vom greși! Dar te asigur că vom da tot ce avem mai bun, îți vom împărtăși cele mai valoroase învățăminte și sperăm că te vom putea ghida către ceea ce te face pe tine fericit.

          Eu visam la tine demult, iar tu cred că ai decis să apari în cel mai bun și echilibrat moment al vieții mele. În pandemie (o experiență pe care sper să o vezi doar în documentare), am simțit și am realizat că familia este cea mai mare bogăție pe care un om o poate dobândi în viață. Lucrurile materiale, experiențele de moment și atenția celor din jur sunt toate lipsite de esență pe termen lung. Nu spun că sunt rele, dar nu ar trebui să fie niciodată obiectivul tău principal. Iar aceleași principii m-au unit pe mine și pe Anca, mama ta, oferindu-ne o fundație solidă pe care să construim viața noastră. Așa că eu am convingerea că vom putea identifica împreună valori cu care și tu să rezonezi și să-ți fie compas în viață.

         Sper că vei fi pasionat de sport și că vom putea exersa împreună a noastră #poftădesport. Dacă va fi doar pasiune sau performanță, va fi alegerea ta, dar sunt sigur că așa vei crește într-un spirit al ambiției, perseverenței, răbdării și disciplinei. Elemente care te asigur că îți vor fi atât de utile în viață și te vor ajuta să te diferențiezi și să materializezi tot ce-ți propui.

        Iar de numele tău suntem îndrăgostiți! Sper din suflet că vei fi și tu de acord cu noi 😄. Îmi inspiră o prezență impunătoare și putere! Iar dacă vei alege o carieră similară cu a mea, în radio, tv sau voice over, crede-mă că vor vibra difuzoarele când vei pronunța apăsat TUDOR GRECU! Sau când te vei prezenta în fața fetelor… (dezvoltăm noi și discuția asta la un moment dat 😂).

        Și vreau să le mulțumesc frumos și părinților mei! Bunica ta, Elena, m-a învățat să iubesc, mi-a oferit tot pe această lume și, mai ales, mi-a exemplificat ce înseamnă să îți susții cu adevărat copilul! Indiferent de caz, întotdeauna ea a fost singura care mi-a acordat încredere, nu m-a judecat și mi-a definit dragostea necondiționată! Mi-a creionat și exemplul succesului, al dedicării și al eleganței! Așa că vreau să știi că exemplul părinților este extrem de valoros.

        În schimb, el nu a fost niciodată acolo, nu am avut nicio legătură și a decis să se dezică de mine. Dar tocmai datorită acțiunilor lui, tu vei avea cea mai bună versiune de tată pe care eu o voi putea oferi și pe care altfel nu cred că aș fi putut. Datorită lui, am abilitatea de a fi cu adevărat responsabil, de a realiza că e firesc să greșim și chiar dacă el nu a făcut-o niciodată față de mine, eu am știut să recunosc și îmi cer iertare de fiecare dată când am greșit. Cu sinceritate, îți mulțumesc, tată!
 De fapt, aici avem o lecție de viață: întotdeauna privește orice situație din unghiurile pozitive, care te vor face un om mai bun și nu lăsa dezamăgirile sau sentimentele negative să te influențeze.

       Noi suntem pregătiți și te așteptăm! Acum știm că ar trebui să vii pe lume la începutul lunii mai, dar să vedem dacă vei fi și tu de acord cu asta. Noi știm că din prima secundă în care te vom atinge, definiția iubirii se va schimba și-ți va purta numele.

        Îți voi citi această scrisoare prin burtică, apoi o vom relua în decursul anilor și de fiecare dată vom mai învăța ceva. Tu de la noi, iar noi de la tine.

        Ai tăi părinți iubitori,

        Anca și Alex

Draga Tudor

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.