Hai să pedalăm la Skirtbike în mijlocul naturii

Nu cred că greșesc atunci când afirm faptul că evenimentele Skirtbike sunt cele frumoase întâlniri cu biciclete. În general plimbările sau antrenamentele pe două roți sunt definite de echipamente de ciclism, pantaloni și tricouri mulate sau elemente reflectorizante. Nu mai zic de antrenamentele cicliștilor de șosea, care reprezintă multă sudoare și testosteron în exces :))

Daaaaar, de câteva ori pe an tot ce am scris mai sus este anulat datorită întâlnirilor Skirtbike, care sunt definite de cuvinte precum stil, eleganță și frumusețe. Iar duminica aceasta, 24 septembrie, ora 15, te invit în mijlocul naturii, în grădina Parklake Shopping Centre, la cea mai chic întâlnire dedicată iubitoarelor de mișcare pe două roți. Eu sincer le sugerez și domnilor să participe, pentru că sunt convins că nu se vor plictisi 😉

Mai jos îți prezint comunicatul evenimentului, ca să nu ratez eu ceva:

” Duminică, 24 septembrie, ParkLake Garden devine locul de întâlnire pentru Skirtbike in mijlocul naturii, o ediție dedicată comunității de bicicliste, plină de surprize pentru fetele chic.

SkirtBike este manifestul celei mai mari comunități de bicicliste din România. Aducem împreună femei inspiraționale, care iubesc să pedaleze cu stil.

Ținuta obligatorie: o ținută chic, pentru a demonstra că bicicleta reprezintă un accesoriu al frumuseții și al libertății de mișcare.

Vă invităm în grădina ParkLake Shopping Center să ne bucurăm împreună de activitățile pregătite special pentru voi: atelier de make-up susținut de Avon Romania, GIF Booth animat, muzică de la Vinyl, Rum, Tapas & Wine concursuri cu premii – produse Avon, vouchere cadou ParkLake – și alte goodies din partea ParkLake, Nestlé Fitness și Olympus Romania.

Te așteptăm duminică de la ora 15:00, să fii alături de noi la cel mai chic eveniment al toamnei. ”

În speranță că ai toate informațiile, sper să ne vedem acolo. Uite aici și link către event.

Eu voi fi moderatorul acestui eveniment și sunt foarte entuziasmat să întâlnesc fete chic cu #PoftăDeSport 🙂

Iar dacă nu știi la ce să te aștepți îți las episodul Patru în 1 din vlog, unde poți vedea cum a fost la un eveniment Skirtbike de anul trecut, între minutul 2:20 și 3:54 😉

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.