Isostar sărbătorește 40 de ani cu noutăți și o provocare!

     La mulți ani, Isostar!
Hai că am mai multe să îți povestesc în acest articol despre Isostar și propun să începem cu începutul. Dar la propriu, chiar de la începutul companiei în anul 1977, Elveția. Atunci apărea prima băutură isotonică a companiei, creată de medicul  și cercetătorul elvețian dr. Wander.
Anul acesta, în 2017, Isostar sărbătorește 40 de ani de când este unul dintre principalii furnizori de produse de hidratare și nutriție pentru sportivi amatori sau profesioniști. Eu am descoperit produsele isotonice și cele de nutriție ale companiei odată cu dragostea mea pentru ciclism și sporturile cardio. Și în continuare consum mai ales produsele pentru hidratare, fiind elementul principal care îmi generează energia de care am nevoie. Tocmai de aceea îți voi spune și care este problema mea cu produsele Isostar, dar mai jos 😉

     Provocarea Isostar – aleargă și poți câștiga o experiență completă la un maraton în Europa

Stai așa că acum am picat pe gânduri. Adică antrenamentele mele cu #PoftăDeSport se pot transforma într-o experiență la unul dintre maratoanele din Europa? Antrenamente pe care oricum le fac? … ok, hai să vedem despre ce este vorba.
Run Europe by Isostar
, se numește campania pe care vreau să ți-o prezint în cazul în care nu o știi deja. Este la cea de-a doua ediție și reunește maratoniști din 15 țări ale Europei, oferindu-le posibilitatea de a avea acces la o platformă comună. Trebuie să îți faci cont aici, îți vei sincroniza aplicația pe care o folosești la antrenamente (sunt compatibile o mare parte dintre cele renumite și uzitate) și apoi vei avea acces la un program de antrenament, cu provocări accesibile și premii.

ISOSTAR RUN EUROPE ISOSTAR 2017

 

Campania se defășoară în perioada 23 septembrie – 29 octombrie 2017. Timp în care trebuie să îndeplinești 3 obiective de alergare în vederea calificării la tragerea la sorți a unuia dintre cele 2 pachete all inclusive pentru 2018 la unul dintre maratoanele de top din Europa, cu toate cheltuielile acoperite (transport, cazare și înscriere).
Provocările sunt: ”3 etape diferite, consecutive, respectiv 3 obiective de alergare precise și ascendente ca dificultate: o sesiune de alergare de 10 km, o sesiune de alergare de 1 oră și 30 minute, respectiv alergarea distanței de maraton, 42,195 km, în cel mult 3 sesiuni de alergare. Fiecare provocare sportivă trebuie îndeplinită într-un anumit interval de timp pentru ca obiectivul să fie validat.” (citat din comunicatul de presă)
În data de 14 noiembrie se va face extragerea la sorți, iar pe parcursul etapelor poți câștiga kituri de antrenament cu produse Isostar.

Noile produse lansate

ISOSTAR RUN EUROPE ISOSTAR 2017

Anul acesta a venit și cu noutăți în gama de produse oferite. Iar o parte dintre ele mi-au fost trimise de către Isostar și sunt foarte curios să le testez la antrenamente. Mai exact, noile geluri cu sirop de orez îmi stârnesc destul de mult curiozitatea. Eu nu prea pot să mănânc în timpul efortului fizic, tocmai de aceea gelurile sunt vitale pentru randamentul meu. Hydrate & Perform este cel de-al doilea produs de interes pentru mine. Beau multe lichide, iar pe lângă aportul lor energetic, gustul este foarte important. Iar atunci când am văzut că sunt cu Lime, mi-au captat atenția. Presupun că va fi ceva fresh, ceea ce caut atunci când transpir mult, iar sentimentul de sete parcă nu mai trece. Închei cu Energy Booster care este acel kick de care ai nevoie imediat atunci când simți că nu prea mai poți susține ritmul pe care ți l-ai propus. Fiind foarte lichid îl consumi ușor, iar noul gust de mentă se încadrează la ceea ce îți spuneam că mă ajută, acea prospețime.

     Problema mea cu produsele Isostar

Ți-am spus la începutul articolului faptul că eu sunt un consumator fidel al brand-ului, iar dacă vei da click pe clipul de mai jos vei afla problema mea:

 

În final vreau să îți amintesc faptul că hidratarea și nutriția sunt elemente foarte importante, care nu trebuie să fie neglijate de nicio persoană care face sport în mod regulat. Mai ales în cazul exercițiilor și antrenamentelor de tip cardio, cantitatea de săruri, minerale și vitamine pe care o pierdem prin transpirație, nu poate fi redobândită doar prin apă. De aceea recomand cu încredere să consumi băuturi isotonice în timpul antrenamentelor. Te vor ajuta să menții constant nivelul electroliților din organism și îți vor oferi energia necesară pentru a avea randament pe tot parcursul efortului fizic.

Ce îmi mai rămâne de făcut este să îți urez antrenamente cu multă #PoftăDeSport 🙂

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.