Padel in The Park(Lake)

Am primit cu entuziasm vestea unei activități cu #PoftăDeSport despre care nu știu prea multe și pe care nici nu am practicat-o până acum. Hai să îți povestesc despre ce este vorba.

Cel mai așteptat campionat de Padel din România vine la ParkLake Shopping Centre, eveniment organizat în parteneriat cu World Class și PadelMania. Padelul este un sport în echipe de două persoane, cu multe trăsături comune din tenis și squash. Fiind un sport de echipă se bucură de un succes din ce în ce mai mare și adună tot mai mulți oameni care îl practică. Desigur, fiind o super ocazie și de socializare. Și motive să poți afirma ”V-am bătut!” :))

Sâmbătă, 1 iulie, începând cu ora 17:00, hai în grădina ParkLake, la ieșirea dinspre parcul Titan și te poți bucura de mai multe activități. În primul rând, vei putea să te joci Padel și vei putea asista la lecțiile susținute de către profesioniștii care practică acest sport. Dacă ai obosit nu este nicio problemă pentru că există o zonă specială de relaxare, unde te așteaptă fotolii puf, un DJ set, ventilatoare cu apă care te vor răcori și sucuri de fructe. Olympus este partener al evenimentului și ne vor asigura hidratarea. Desigur, vei putea asista și la super meciuri susținute de unii dintre cei mai cunoscuți jucători de padel din România, Rafa Moreno, Farlei Kothe, Adrian Vodislav sau Andrei Cociașu.

Să nu uit, eu voi fi moderatorul Padel in the Park, un motiv în plus să ne vedem acolo 🙂

Abia aștept să descopăr acest sport și mă bucură tare mult să văd susținerea evenimentelor sportive. De aceea te invit să vii cu încredere și să susținem activitățile cu #PoftăDeSport 😉

 

 

2 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.