ParkLake te provoacă să faci ceva diferit în fiecare zi

Astăzi am primit din partea celor de la ParkLake Shopping Centre acest aranjament floral foarte original, iar cu această ocazie am aflat două informații de interes și pentru tine. Mai exact, acum poți călători în mod gratuit până la centrul comercial cu autobuzele ParkLake pe următoarele trasee:

Cea de-a doua informație este noua lor campanie ”Este în natura ta să faci ceva diferit”. Aici mi-au atras atenția pentru că avem ceva în comun. Prin natura activităților pe care le întreprind regăsesc elementul de noutate în mod curent. Și cred că acesta este și unul dintre secretele energiei și entuziasmului cu care abordez fiecare zi. Diversitatea

Iar în ideea de a susține acest concept, Parklake ne propune activități tematice zilnice după cum urmează:

Luni –  „Coffee Day”
În fiecare luni, bucureștenii sunt invitați să își mute biroul în mijlocul naturii, pe terasa exterioară  într-un cadru natural, primitor, în imediata apropiere a parcului Titan. De asemenea, vizitatorii centrului comercial își pot desfășura activitatea și în zona verde din Food Court-ul ParkLake, menit să pună în valoare elementele din natură. Persoanele care ajung în zilele de luni la ParkLake, beneficiază de prețuri reduse la sortimentele de cafea oferite de partenerii campaniei.

Marți – „Movie Day”
Zilele de marți sunt dedicate filmelor. Cei care vin la ParkLake cu autobuzele speciale primesc gratuit popcornul la achiziția unui bilet la film, la Cinema City. Vizitatorii au parte de ofertă pe tot parcursul zilelor de marți, în intervalul de funcționare al centrului comercial.

Miercuri –  „Family Day”
Zilele tematice sunt completate în fiecare miercuri de „Family Day”. Familiile sunt așteptate la ParkLake între 18:00 și 20:00 la ateliere de creație și la piese de teatru pentru copii. Părinții care ajung la centrul comercial cu autobuzele ParkLake se pot bucura de vouchere de reduceri la magazinele  partenere.

Joi –  „Women’s Day”
Femeile au o zi dedicată în fiecare joi, cu ateliere de lifestyle, fashion, sport și nutriție în intervalul orar 18:30-19:30. Femeile sunt invitate să ia parte la workshopuri susținute de specialiștii de la revista Unica, Green Revolution și Școala Internațională București. De asemenea, acestea pot beneficia de reduceri la magazinele partenere.

Vineri –  „Community Day”
În fiecare vineri, între orele 18:00 și 20:00, ParkLake organizează o serie de competiții și demonstrații, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Competiții FIFA, demonstrații de dans, concerte și altele.

Pentru mai multe informații intră pe: http://www.parklake.ro

Câștigă un voucher de cumpărături

Dacă tot ți-am sugerat să vizitezi ParkLake Shopping Centre vreau să îți spun că am și un voucher de 50 ron pe care îl poți folosi la unul dintre magazinele partenere.

Cum poți câștiga?

Regula concursului este foarte simplă. Trebuie să dai share la postarea de pe pagina de facebook a blogului. Intră AICI și apoi poți da share. Astfel încât să pot urmări cine își dorește să participe. Mâine seara, 26 aprilie, la ora 19 facem un scurt live să vedem cine a câștigat.

Îmi place mult provocarea lor deoarece creația trebuie alimentată prin diversitate. Iar eu susțin acest concept. 🙂

#cevadiferitcuParkLake

1 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.