Piesa ”Te iubesc! Te iubesc?”

Pot spune că am văzut o piesă cu zâmbetul la ea!

În fiecare luni mă întâlnesc cu un grup de prieteni foarte dragi și de fiecare dată o personă din grup alege locația. Am făcut asta ca să evităm discuțiile de genul ”Domne, dar mie nu îmi place acolo”. Acum a fost rândul meu să aleg, iar eu mi-am dorit să învit prietenii la teatru! Și nu la orice piesă, ci la piesa ”Te iubesc! Te iubesc?”! Romantic, nu-i așa?  Nu prea știau la ce să se aștepte, doar glumeau constant cu faptul că nimeni nu o să creadă faptu că 9 bărbați sunt la teatru! Na, eu i-am invitat la această piesă pentru că citesiem faptul că este o relatare satirică a unei povești de dragoste! Iar precum ei sunt ”experți” în dragoste, eram sigur că vor gusta subiectul!

Cum a fost piesa?

A fost exact ce mi-am dorit să fie! Adică, o relatare a unei povești de dragoste, așa cum se dezvoltă ea, cu acel entuziasm nebun, acea emoție fără granițe, jurămintele și ”micile” așteptări ale femeii. Să nu uităm de curajul bărbatului și de tot ce este dispus el să facă la început, ca să poată cuceri jumătatea inimii lui! Dar începutul trece și intervine obișnuința! Ei bine, ce se întâmplă atunci, cum gestionăm relația și cum păstrăm acel avânt nebun, acel ”Te iubesc până la cer și înapoi”, ”Te iubesc infinit de mult”, ”Te iubesc toată viața mea”? Piesa ne artă o anumită posibilitate, foarte faină și amuzantă, de viață de cuplu!

„Sexul e ca zăpada, nu ştii niciodată cât o să ţină şi câţi centimetri o să aibă”

Pe tot parcursul piesei au fost proiectate mesaje perecum cel de sus, care au fost foarte gustoase. Nu vreau să ți le arăt și pe celelalte, vor fi o surpiză foate plăcută atunci când vei vedea piesa! Noi am fost la Godot Cafe-Teatru, iar piesa este pusă în scenă de Compania de tatru D’AYA. Actorii sunt Corina Moise, Dan Rădulescu și Manuela Hărăbor. Fac o joc tare fain iar Corina este foarte frumoasă..fyi

În concluzie…

Du-te și vezi piesa! Sunt convins că te va distra! Sper doar să nu te sperie, așa că, nu uita vorba de duh din popor, ”Dragoste-i greu, dar nu mereu”

Apropo, ei sunt dragii mei prieteni, experți în dragoste!

20160319-poza te iubesc teatru

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.