Prima ediție Nike 3×3 Challenge la Parklake

Precum este weekend, m-am gândit să te invit la o activitate cu #PoftăDeSport 🙂

Este vorba despre prima ediție a campionatului de street basketball Nike 3×3 Challenge. În perioada 5-7 mai te poți duce la Parklake Shopping Centre unde te așteaptă meciurile de baschet a peste 50 de echipe. Câștigătorii se vor califica automat în turneul Master al circuitului național de baschet 3×3 marca Sport Arena Streetball și pot intra în posesia premiilor în valoare totală de peste 25.000 lei.

Nike 3×3 Challenge la Parklake Shopping Centre

Motivul pentru care te invit la această activitate este faptul că mi se pare foarte spectaculoasă. Fiind meciuri 3 la 3 acțiunea poate fi urmărită un pic mai ușor, apreciez faptul că majoritatea sportivilor sunt amatori și mă impresionează nivelul la care joacă. Nu mai spunem faptul că mulți dintre participanți pot ”s-o dea de sus”, adică slam dunk 🙂

Trebuie să știi faptul că sunt două terenuri afară și unul chiar în centrul comercial, unde pe parcursul celor două zile poți participa și tu la diferite competiții cu premii din partea ParkLake și Nike.

Și apropo de nivelul de spectaculozitate, el va fi asigurat și de către una dintre cele mai bune trupe de freestyle din lume – “Da Move Crew” din Italia, supranumită “Harlem Globetrotters din Europa” . Eu i-am cunoscut ieri pe băieți și sunt foarte tari. Vei avea ocazia să vezi un show pe cinste și cu multe surprize. Nu te aștepta doar la câteva lovituri la coș și slam dunk-uri, căci este mai mult de-atât. 😉

Iar în cazul în care practici baschetul sau îți plac încălțările specifice acestui sport, trebuie să știi faptul că la ParkLake vei găsi singurul magazin Nike din România dedicat acestei discipline. Aici poți găsi cele mai noi colecții marca Jordan, Lebron James, Kyrie Irving, Kobe Bryant și Kevin Durant.

Referitor la transport îți amintesc faptul că poți călători gratuit.

Cel mai probabil voi ajunge acolo duminică așa că mi-ar plăcea să ne întâlnim. Mai jos îți las și programul complet ca să știi când trebuie să ajungi.

Sâmbătă, 6 mai
10.00 – 12.00:      Meciuri U14/U18 masculin
12.00 – 17.00:      Meciuri U18/Open/+35 masculin
17.00 – 22.00:      Meciuri Open masculin/feminin
După 17.00:        Show-uri freestyle Da Move Crew
Concursuri / Majorete și dans

 

Duminică, 7 mai
10.00 – 12.00:      Meciuri eliminatorii U18/U14/+35 masculin și Open feminin
12.00 – 16.00:      Meciuri eliminatorii Open masculin
16.00 – 20.00:      FINALE toate categoriile
După 16.00:        Show-uri freestyle Da Move Crew
Concursuri / Majorete si dans

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.