Race Vlog Ep 1 – Brasov Triathlon

Primul meu RACE VLOG

Da, sunt super fericit căci am reușit să pun în aplicare unul dintre proiectele la care mă tot gândesc de ceva timp! Este vorba de zona de vlogging! Și m-am tot gândit cum aș putea face ceea ce îmi place, să filmez asta și să transmit oamenilor din entuziasmul meu. Imediat am realizat ce am de făcut! Un vlog competițional sau race vlog! De mai multe ori m-am gândit cum o fi fost la o competiție la care nu am participat sau cum arăta traseul! Iar prin vlog-ul meu ar trebuie să pot răspunde celor care au aceleași întrebări ca și mine!

Dar, cel mai important, tare, dar TARE fericit aș fi dacă voi reuși să transmit oamenilor poftă de sport și să contribui cu un mic procent la o eventuală decizie de a participa la evenimente sportive!

Am plăcerea să te invit să urmărești primul race vlog, dintr-o serie care îmi doresc să fie cât mai lungă! Am fost la Brașov Triathlon, unul dintre cele mai frumose triatlone cu care ne putem mândri! Traseul este absolut delocios, oamenii sunt minunați, atmosfera super vie, orașul este unul dintre cele mai frumoase din țară…. ce să mai vorbim, trebuie neapărat să participi, dacă nu ai făcut-o deja!

Am pariticipat la proba olimpică, adică 1500 m înot, 48 km ciclism și 8 km alergare. Hai să vezi cum arătă peste 3 ore de competiție comprimate în 3 minute 🙂

Spune-mi dacă ți-a plăcut și spune-mi care ar fi concursul pe care tu l-ai alege pentru următorul race vlog? 🙂

Trebuie să le mulțumesc partenerilor care au m-au ajutat în realizarea acestui vlog:

  • F64 – mulțumesc pentru echipament și pentru camerele GoPro – http://bit.ly/GoProF64
  • Renault România – mulțumesc pentru asigurare transportului cu noul Renault Megane

 

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.