Review după 1 an Dyson V8 Absolute + #ArticolCuVoce

Review după 1 an Dyson V8 Absolute +

Acum cred că este momentul în care acest articol îți va fi cu adevărat util în cazul în care ai în vedere achiziționarea unui aspirator vertical Dyson V8 Absolute +. Îți voi povesti pe scurt experiența mea cu el de mai bine de 1 an, care au fost motivele ce au stat la baza achiziției, dacă mi-a răspuns așteptărilor și ce am mai descoperit.

Nevoia
Totul a început de la nevoia de aspirare zilnică în camera unde este litiera pisicilor. Ele rămân tot timpul cu nisip pe lăbuțe și dimineața știm foarte bine că timpul este limitat. Am căutat o soluție imediată, ce nu implică fir sau priză și să aibă o putere mare de aspirare. Așa am ajuns la Dyson V8. Având în vedere că a fost primul meu aspirator vertical, nu m-am aruncat la modelele de top și m-am încadrat într-un buget decent.

Rezultatul
Dragoste la prima aspirare! Și înainte să îmi spui că exagerez, crede-mă că sunt cât se poate de onest. Mi-a răspuns perfect nevoii și simt că am câștigat timp… sau confort, depinde cum privești situația. Am montat în perete stația de andocare, acolo unde se și încarcă, iar în fiecare dimineață este pregătit de acțiune. Așa îmi încep zilele, aspirând nisipul din camera pisicilor în 2-3 minute și așa îmi mențin casa curată. Ocupă puțin spațiu, este ergonomic și foarte ușor de utilizat. Review după 1 an Dyson V8 Absolute + #ArticolCuVoce

Maxim nu este tot timpul mai bun decât minim
Am fost surprins să descopăr în timp că modul MAX, cea mai puternică opțiune care rotește motorul Dyson V8 până la 110.000 rpm, nu e nepărat necesară pentru a face față provocărilor. Al doilea mod, denumit aspirare puternică este super eficient, aspiră perfect nisipul, praful și tot ce îi mai scoți în cale, cu avantajul unui timp de folosire îndelungat. Modul MAX consumă bateria în aprox 7 minute.

Ce am mai descoperit
Faptul că acum îl folosesc pentru a face curat în toată casă, ceea ce nu planificasem inițial. Hai să dezvoltăm:

– modul aspirare puternică îmi oferă un timp de utilizare al bateriei suficient pentru a aspira 3 camere, un open space și praful.

– aspirator vertical și aspirator de mână! Cred că e cel mai mare avantaj al lui Dyson V8 Absolut +, versatilitatea și accesoriile incluse

Review după 1 an Dyson V8 Absolute + #ArticolCuVoce

– aspirarea părului de pisică de pe canapea. Cine are animale știe foarte bine la ce mă refer. Blănoșii se relaxează pe canapea și lasă în urmă destul de mult păr. Accesoriul Mini perie motorizată este senzațional pentru această situație, iar în 2 minute ai o canapea perfectă, fără fir de păr!

– aspirarea prafului de pe mobilă. Nu mă pot abține să nu iau ’’grosul’’ cu accesoriul dedicat, iar apoi să vin cu laveta și produse specifice.

Review după 1 an Dyson V8 Absolute + #ArticolCuVoce

– aspirarea spațiilor strâmte (între pernele șezutului canapelei, de ex.), iar accesoriul dedicat are și un led încorporat ca să poți vedea mai bine ce trebuie curățat

– aspirarea covoarelor. Să știi că am un covor super lățos, precum poți vedea în poză, iar inițial nu prea mergea să îl aspir, se bloca. Dar în timp, am învățat o tehnică pe care vreau să ți-o împărtășesc. Nu folosi modul MAX, ci pe cel care are mai puține rotații. Folosește capătul dedicat, Direct Drive și activează aspirarea în aer, nu cu el pe covor. Apoi faci contact cu covorul și tragi/aspiri într-o singură direcție. Merge și strategie înainte-înapoi, cum suntem obișnuiți să aspirăm, dar uneori se mai poate bloca. Funcționează perfect și aspiră super eficient.

Review după 1 an Dyson V8 Absolute + #ArticolCuVoce

– uneori curăț inclusiv firimiturile de pe masă sau blatul bucătăriei. Este o operațiune atât de simplă, iar datorită faptului că Dyson V8 Aboslut + este ușor poate fi la îndemâna oricui.

Ce nu îmi place la V8 Absolut +
Golirea recipientului de praf. Nu este neapărat pe gustul meu pentru că poate fi o operațiune mai complicată dacă nu vrei să iasă praf pe lângă. Eu îl pun într-un sac de gunoi, pe care îl așez cât mai fix în jurul cilindrului sau recipientului și așa deschid ușa compartimentului de praf. Sunt mai utile și mai bine gândite sistemele modelelor superioare, de tip „Point and shoot” pentru că sunt mai precise.

Concluzia – yey or ney?
Clar YEY! Sunt realmente entuziasmat de #DYVA (apropo, i-am pus și nume) și mi-a răspuns întocmai nevoilor. Iar după ce am învățat cele mai bune metode de folosire, pot spune că am scos tot ce e mai bun din Dyson V8 Absolute + și nu am nicio emoție să îți recomand acest produs cu încredere!

Uite mai multe informații aici: Dyson V8 Absolute +

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.