Ritter Broker oferă 50 de cursuri gratuite pentru a deveni agent

50 de cursuri vanzare asigurari

În cazul în care îți dorești o carieră în asigurări sau ești în căutarea unei activități prin care să îți rotunjești veniturile, am o soluție pentru tine! Partenerul prin care echipa #AsigWelt intermediază consultanță și vânzare de asigurări, Ritter Broker de Asigurare și Reasigurare, își dorește să susțină accesul la informație pentru cei care se află în una dintre cele două categorii menționate.

Astfel, pun la bătaie 50 de cursuri de calificare în asigurări gratuite. Pentru a putea vinde asigurări trebuie să urmezi cursul de calificare și apoi să susții un examen de calificare profesională a intermediarilor în asigurări. Cu alte cuvinte, vei scăpa de costul de școlarizare și vei avea acces la informații din partea echipei Ritter Broker, care are o experiență de peste 10 ani în domeniu, timp în care a devenit unul dintre brokerii principali din România.

“Noi dorim să susținem și să încurajăm persoanele pasionate de domeniul financiar de asigurări să își îndeplinească obiectivele, să devină brokeri de asigurări și să își creeze o carieră de succes, astfel că, pe parcursul lunii Februarie și Martie organizăm o campanie la nivel național prin care acordăm gratuit 50 de cursuri de calificare în domeniul asigurărilor, cursuri acreditate la nivel național. Aceasta sponsorizare pe care noi o facem se adresează tuturor persoanelor cu abilități de antreprenor care vor să își mărească veniturile prin vânzarea polițelor de asigurări.” Alexandra Brătescu, Director de vânzări – Ritter Broker.

Cum poți să beneficiezi de școlarizare gratuită?
Trebuie să accesezi link-ul www.ritter.ro/devino-partener și să trimiți intenția ta împreună cu textul Am citit articolul și sunt interesat să mă înscriu la cursul gratuit. 

De ce Ritter Broker de Asigurare?
Pe lângă acest posibil avantaj reprezentat de cursuri, pot să îți fac această recomandare și din proprie experiență. La începutul articolului ți-am spus de colaborarea noastră, iar echipa #AsigWelt și Ritter Broker intră în cel de-al patrulea an de colaborare. În acest timp am primit suport profesional din partea brokerului, am primit suport la nivel de soluții de vânzare și creștere a portofoliului de clienți, fără să există nici măcar o dată vreo întârziere la nivel financiar.

Totodată, Ritter Broker a crescut constant în piața asigurărilor, este acreditat să intermedieze asigurări pe mai multe piețe din Europa (Bulgaria, Italia, Spania, Estonia, Franța, etc), are puncte de lucru în 6 spații comerciale din București, colaborează cu agenți din toată țara, este acreditat pentru intermedierea pensiilor private pilon III, oferă consultanță și intermediere de leasing financiar și operațional, iar în final, oferă primul sistem de franciză la cheie în domeniul asigurărilor din România.

Pentru mine este important să știu că am un partener puternic, cu viziune de dezvoltare și care îmi oferă stabilitatea necesară pentru a mă concentra exclusiv pe procesul de vânzare și client service.

De aceea îți sugerez și ție să devii colaborator Ritter Broker de Asigurare! 🙂

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.