Schimbă lumea și primești o finanțare de 50.000 euro – ReUse HUB

Schimbă lumea și primești o finanțare de 50.000 euro - ReUse HUB

Inițiativele cu impact social se numără printre preferatele mele. Iar când vine vorba de reciclare, cred că ar trebui să fim cu toții angrenați în această mișcare și să facilităm colectarea selectivă a deșeurilor. Dar dacă implicarea ta poate depăși statutul personal și ai o idee care are potențialul de a se transforma într-o afacere în domeniul reciclării dedicată societății, am o super veste pentru tine!

ReUse HUB este cel mai nou program care vine în sprijinul oamenilor cu inițiativă, cu idei îndrăznețe, antreprenorilor care își doresc să dezvolte afaceri în domeniul reciclării, în stadiul de idee sau de prototip. Mai exact, se caută soluții Reduce – Reuse – Recycle ce scad cantitatea de materiale din ambalaje sau produse, care sunt pierdute ca “gunoi”.

În cazul în care ai simțit că te regăsești în cuvintele de mai sus, ai timp să te înscrii până la data de 30 iunie. Iar în data de 30 mai poți participa la evenimentul Info Day, la care poți afla toate informațiile despre acest program.

Care este miza?
Pe lângă satisfacția de a face o schimbare în calitatea mediului înconjurător și a vieții oamenilor, poți câștiga tot ce îți trebuie pentru a fi sigur de faptul că ideea ta se va transforma într-o afacere sustenabilă și de succes. Iată la ce mă refer:
finanțare în valoare de 50.000 euro
– 6 luni suport exclusiv
– feedback trimestrial de la Advisory Board, format din reprezentanți Impact Hub, PepsiCo, business angels și actori din industria reciclării
– abonament în spațiul de coworking Impact Hub și acces în comunitatea de antreprenori. Adică poți fi coleg cu mine, în cazul în care te încântă și această idee 🙂
– workshop-uri intensive pentru dezvoltarea strategiei de lansare și creștere
– acces la mentori din industrie și tehnologie care să îți ofere know-how-ul de care ai nevoie

Programul ReUse HUB este o inițiativă Impact HUB și PepsiCo, prin care și-au propus misiunea de a crea o lume mai bună, pregătită pentru viitor.

Eu vreau să aplaud această idee și să îmi exprim susținerea ei. Avem nevoie de cât mai multe astfel de programe, care să încurajeze dezvoltarea soluțiilor de reciclare, avem nevoie de oameni care au inițiativă și care pot transforma ideile în startup-uri de succes și, mai ales, în schimbări care vor aduce ”zâmbete” mediului înconjurător!

Găsești toate detaliile despre programul ReUse HUB aici.

Până data viitoare, rămâi cu bine, rămâi cu #poftădesport!

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.