Secretele triatlonului de la cei mai buni!

Tehnică de înot, ciclism, alergare și consultație de specialitate! Alex Diaconu, Alex Ciocan și Dr. Vasile Osean!

Sună cam bine, nu-i așa? A, și să nu uit, Transfăgărășan! Acum sună al naibii de bine!

Da, sună foarte bine și tare mult m-am bucurat când am aflat de tabăra organizată de către Alex Diaconu, unul dintre cei mai buni triatloniști și sportivi! Dar poate cel mai important, este un om tare fain, precum este și Alex Ciocan! Am fost la antrenamente împreună și îți spun sincer că atunci când vorbești cu ei, simți că acești oameni fac ceea ce fac din pură pasiune, din dragoste pentru sport! Unul dintre motivele pentru care iubesc ciclismul este și faptul că de fiecare dată când am povestit cu Alex C., parcă mi-a transmis o mică doză din pasiunea lui pentru acest sport! Iar nu mulți sunt oamenii care reușesc asta, la care te uiți și îți dai seama că nu îți vorbesc din obligație sau curtoazie, ci îți povestesc pentru că le face plăcere să transmită micul ”microb” în care au investit zeci de milioane de bătăi ale inimii! Cei doi Alex sunt acest gen de oameni și este un deliciu să petreci timp alături de ei, povestind despre disciplinele unui triatlon! Chiar și atunci când sunt obosiți :))

Screen Shot 2016-06-24 at 11.47.39

 Tabăra va avea loc în perioada 7-10 iulie

Aceasta este perioada și hai să îți spun care vor fi subiectele abordate în fiecare zi:

  • Vineri: înot și orientare în ape deschise, alergare și eficiență pe dealuri. Vom încheia ziua cu un curs teoretic.
  • Sâmbătă: Tehnică de cățărare și coborâre la ciclism, consultație de specialitate cu medic sportiv, pregătire mentală pentru cursă și test drive-uri pe biciclete Rose.
  • Duminică: vom avea o alergare lungă și o nouă sesiune de înot și orientare în ape deschise.
Alex Ciocan transifer

Alex Ciocan Transfier, photo by Radu Cristi

Învățăm triatlon cu o echipă de elită, din care face parte și Dr. Vasile Osean. Este medic coordonator FR Canotaj, medic coordonator FR Basket și are pregătită o agendă interesantă pentru noi! Vom avea parte de consult medical individual, interpretarea rezultatelor analizelor medicale, scanarea tălpii piciorului, efectuare de branțuri personalizate, pregătire mentală pentru cursă și sesiuni de Q & A.

Alex Diaconu Transfier, photo by Radu Cristi

Alex Diaconu Transfier, photo by Radu Cristi

Ce trebuie să mai știi este faptul că vom sta la hotelul Valea cu Pești, unde avem asigurate 3 mese pe zi, vom avea acces la piscină, saună și jacuzzi. Vom avea asistență tehnică pe tot traseul de bicicletă, nutriția sportivă este de asemenea asigurată, prin geluri, batoane, băutură isotonică și să nu uit și de materialele teoretice pe care le vom primi.

Pentru mine este rețeta unui weekend perfect, în natură, alături de oameni faini și practicând sport! 😀

Dacă sună interesant și pentru tine, poți cere mai multe informații la adresa office@teammd.ro

Eu tare mult îmi doresc să ne vedem în număr cât mai mare, căci sunt convins că ne vom distra în timp ce vom descoperi noi limite pe care nu știam cum să le depășim! Iar până atunci, eu voi intra pe alexandrudiaconu.com și pe alexciocan.com, unde voi citi ce secrete au împărtășit cu noi pe blog-urile lor, ca să îi trag de limbă și să ne spună și mai multe în tabără :))

Alex Diaconu înot, photo by Radu Cristi

Alex Diaconu înot, photo by Radu Cristi

 

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.