Street FOOD pe Barbu Văcărescu

Știi care este călcâiul lui Ahile în cazul meu? Cât se poate de sincer îți spun faptul că este mâncarea. Am fost crescut în spirit ardelenesc, cu bucătăria specifică, adică salate, fără prăjeli sau mâncare grasă… NOOOT! :)) Într-un fel norocul meu este că ajung la Sibiu doar de câteva ori pe an, altfel degeaba aveam #PoftăDeSport. Aș fi promovat luptele greco-romane sau aș fi pus bazele primului club de sumo din România. Apropo de asta, la finalul articolului am o propunere pentru tine, ca să nu îți fie afectată silueta după vizita ta la festival.

Kaufland găzduiește prima ediție de Street FOOD pe Barbu Văcărescu
Acesta este subiectul articolului și vreau să îți povestesc pe scurt ce te așteaptă în acest weekend.

Când?
În intervalul 3-5 noiembrie, între orele 12 și 23, în incinta parcării magazinului Kaufland, evident, de pe bulevarudul Barbu Văcărescu.

Cât costă intrarea?
Nu costă 🙂

De la cine poți mânca?
Vor fi un total de 27 de foodtruck-uri prezente, anume: Stradale, Kaufland Bus, Home Garden Food Truck by Food Squad, Mr. Cannoli, Cimbru, Elemozsia, Camionetta, La Nu Știu Cine, Arrosticini, Meat Busters, La Finca Alioli, Nori Yakitori, Das Grillmobil, Crush Wine Bar, Prosecco Van, Drunken Squid, Smokin Pig, Cot Cot, Delicii Pe Roți, Naked Potato​, Ză German, Big John, Burger Van, Fritto Van, Jernoiu BBQ, Steakaway, Cat Wok.

Street FOOD pe Barbu Văcărescu

Ce mănânci bun?
Voi fi subiectiv acum, dar eu abia aștept să mă bucur de Foa’s Pastrami (piept de vită scos din “brine” după 7 zile) din două motive. În primul rând pentru că sunt amic cu Chef Foa și mie îmi place să promovez prietenii, iar în al doilea rând, pentru că este FOArte bun!

Street FOOD pe Barbu Văcărescu Chef FOA
Nu știu dacă voi reuși, dar mi-ar plăcea să încerc sandwich-urile lui Chef Nicu Crăciun de la Cimbru sau mâncarea de stradă niponă pe care o prepară Robert Petrescu, câștigătorul ediției Masterchef din 2017.
O altă slăbiciune, cu toate că nu prea îmi place ideea că sunt prăjite, ar fi fructele de mare ale celor de la Drunken Squid. Iar când vine vorba de desert, nu voi pleca până când nu voi încerca preparatele de la Mr. Cannoli.

Street FOOD pe Barbu Văcărescu

Ce faci acolo?
Mănânci bine, socializezi, te întâlnești cu prietenii, iar seara asculți muzică live. Păi să nu fie câteva concerte? Cum să nu fie! Iată ce poți asculta:

Vineri, 3 noiembrie   Sâmbătă, 4 noiembrie Duminică, 5 noiembrie
18:15: NEXT EX
19:30: Soul Serenade 19:30: Soundopamine 19:30: Are You Anywhere
21:00: Mihail 21:00: FiRMA 21:00: Otherside

Concluzia?
Felicit implicarea celor de la Kaufland în acest eveniment și vreau să mă implic și eu. Cum? Având grijă de silueta ta! Dacă vrei să fii sigur că nu vei pune niciun gram în plus după acest weekend, hai luni seara, ora 20, la clasa mea de spinning. Cum poți câștiga? Include în instastory-ul tău de la eveniment hashtag-ul #PoftăDeSport și dă-mi tag @alexgrecu.ro. Iar eu îți voi acorda cu mare drag o invitație gratuită la clasa mea de spinning. Limita este de 5 locuri, iar selecția va fi după modelul primul venit, primul servit.

Eu voi ajunge la festival sâmbătă după ora 13 și te invit să mi te alături în călătoria culinară. Mai ales că mi-ar plăcea mult să îmi spui ce ai mâncat bun la această primă ediție Street FOOD pe Barbu Văcărescu, fie live, fie printr-un comentariu aici.

Weekend fain îți doresc și poftă bună! 🙂

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.