Streetmaniacs ON Tour Winter Fun Partea 1 – Vlog

ON TOUR WINTER FUN Streetmaniacs offroad 4x4 edition

Oameni pasionați pentru oameni pasionți

Spun asta pentru că în cazul în care nu ai auzit de cei de la Streetmaniacs aceasta ar fi prima caracteristică cu care trebuie asociați. Iar dacă știi cine sunt, îți poți închipui ce weekend nebun am avut. 

În ultimii ani când a venit vorba despre evenimente auto cu mașini modificate, consider că ei au reușit să organizeze cele mai reușite și civilizate întâlniri. Iar Daniel Tomescu este suficient de nebun încât să nu ne lase să uităm de pasiunea noastră, chiar dacă știm cu toții că munca depusă de el nu se traduce în averi. Drept urmare, mult respect ție și echipei. Mă înclin, domnilor! 

Ce înseamnă ON Tour Winter Fun?

În primul rând trebuie să știi faptul că este un eveniment dedicat comunității de oameni pasionați. Am avut un weekend în care am strâns mulți km și am avut două seri perfecte pentru a discuta exclusiv despre mașini și a plictisi fetele :))

În weekend-ul 17-19 februarie a avut loc acestă experiență. Fiind o ediție de iarnă condiția principală de participare era să ai o mașină 4×4.  

Masină de care nu am, dar aici au intervenit prietenii mei de la Diablos Computer, care au făcut posibilă participarea mea prin a lor Dacia Duster cu kit de off-road. Yeeey, mulțumesc tare mult din nou 🙂

Cum s-a desfășurat?

Înainte de a pleca la drum fiecare echipaj a primit câte un roadbook din care a aflat care este traseul exact, ce semn trebuie să găsească la checkpoint-uri ( o echipă a avut pătrat, alta cerc, etc) și unde sunt ele. Ideea este că pe parcursul celor două zile a trbuit să ajungem la fiecare checkpoint, fie cu mașina, fie pe jos. Aceste puncte nu erau întocmai facile, dar nici imposibile, iar atunci când ajungeam la ele trebuia să facem un selfie pe care apoi îl postam în grupul de facebook. Cei care au ajuns cu mașina, au primit 5 puncte, iar cei care au ajuns pe jos, doar 3 puncte.  Eu nu

Dar cred că am spus suficient de multe, acum este timpul să ne uităm la vlog!

 

 

Mulțumesc frumos pentru că te-ai uitat și te rog să te abonezi 🙂 Mulțumeeeesc 🙂 

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.