Top Gun 2 se întâmplă – Tom Cruise confirmă

Nu pot să îți explic cât de fericit sunt în acest moment! Pentru mine filmul Top Gun este esența pasiunilor mele, a copilăriei și unor amintiri speciale.

Acest film a apărut în anul 1986, adică cu doi ani înaintea apariției mele, iar în copilăria mea am avut câteva casete video pe care le-am văzut de zeci de ori. Printre care și filmul Top Gun, care a devenit foarte ușor preferatul meu. Motivul este simplu, vedeam în el tot ce îmi placea și îmi doream în viață, din postura de copil: un personaj principal foarte cool, avioane de vânătoare, viteză, motociclete, un superb Porsche Speedster, din nou viteză, emoția de a te îndrăgosti, competitivitate, drama unei pierderi semnificative și, desigur, toate acestea formând într-un final imaginea unui erou.

În intervalul 4-8 ani elementele mai sus expuse erau tot ce își putea imagina și dori un copil care visa la mașini, motociclete și multe altele :)) Aaa și să nu uit, tot în acest film am auzit pentru prima dată replica:

”I feel the need, the need for speed”

Aproximativ 20 de ani mai târziu s-au schimbat… ca să fiu sincer nu prea multe :)) adică tot mașini și viteze am în cap, drept urmare vestea apariției celui de-al doilea film Top Gun este genială pentru mine.

Primele zvonuri despre film au fost făcute în ianuarie 2016 de către producătorul Jerry Bruckheimer, care a postat un tweet foarte explicit: “Just got back from a weekend in New Orleans to see my old friend Tom Cruise and discuss a little Top Gun 2.” Dar nu a urmat nicio confirmare oficială, cel puțin nu până acum…

Dar acum Tom Cruise a confirmat toate zvonurile. Astăzi, actorul a fost invitat la matinalul Sunrise, în Australia, unde și-a promovat noul film Mummy, iar realizatorii acestei emisiuni au primit un răspuns la care nimeni nu se aștepta când l-au întrebat dacă este adevărat faptul că Top Gun 2 o să apară:

“It is definitely happening. It’s true. It’s true,” a declarat actorul. “I’m going to start filming it probably in the next year. I know. It’s happening. It is definitely happening … you’re the first people that I’ve said this to.”

           

Sursă video: The Guardian și Sunrise

Yeeeeey. Abia aștept anul 2019, atunci când probabil va apărea noul film Top Gun 2.

Sunt foarte curios care va fi acțiunea, așa că te întreb și pe tine:

Crezi că Lt. Pete “Maverick” Mitchell va fi instructor Top Gun și va apărea un nou ”hot shoot”?
Va fi tot el eroul principal ?
Sau care crezi că va fi povestea noului film?

 

2 Comments
 • Daniel Andrei 02/06/2017, 09:48 Reply

  Nu cred ca rateaza Tom postura de star!
  Mai ales intr-un film care a fost asa pivotal in cariera lui.
  Cel putin nu cred.

  • Alex Grecu 11/06/2017, 23:15

   Așa cred și eu 😀 Dar abia aștept să vedem ce se întâmplă. Eu mă gândesc să nu facă loc părții a treia printr-un nou personaj… ce zici? De aceea am pus întrebarea 😉

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.