Vision board – Vlog

Ținând cont că încă suntem la început de an, m-am gândit să îți propun să îți faci un vision board. Este o modalitate foarte faină prin care poți vizualiza mult mai bine toate obiectivele pe care ți le-ai propus pentru noul an. 

Iar ca să fiu sigur că îți voi da informații cât mai bune, am fost la Andra Dumintrache, psihoterapeut la #HaiSăFimSănătoșiLaCap și m-a ajutat să identificăm motivele principale pentru care ne ajută din punct de vedere psihologic să ne facem o astfel de planificare. Motivele principale ar fi:

  • Claritate
  • Vizualizare
  • Integrare
  • Materializare
  • Este foarte distractiv ( acesta este bonus de la mine :)) )

Acum te invit să urmărești acest episod din vlog în care vom aborda pe larg fiecare dintre cele 4 motive principale. De asemenea, să știi că vei avea parte și de o mică ședință de terapie. Căci Andra ne vorbește superb 🙂

Mi-ar plăcea să cred că te-am determinat să îți faci un vision board și mai ales, că îți va servi util în viitor și vei îndeplini fiecare dintre obiectivele propuse. 

Nu uita, în fiecare miercuri de la ora 20 te aștept cu un nou episod din vlog. Iar pe YouTube apare chiar mai repede, așa că îți sugerez să te -> abonezi <-

Spune-mi, tu ți-ai făcut un vision board? 🙂

 

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.