Women of Romania – #BeBoldForChange

women of romania inspirație succes luna femii

Tocmai am aflat de un eveniment care merită promovat și mai ales #merităParticipat.

Women of Romania înseamnă o zi întreagă de inspirație, în care vei avea ocazia să asculți poveștile de succes ale unor femei cărora nu le-a fost teamă de provocări și au reușit să se impună în societate, prin acțiuni curajoase, de impact sau în zona antreprenorială. Evenimentul face parte din campania 2017’s International Woman Day care vine cu un mesaj puternic, #BeBoldForChange.

Va fi o zi frumoasă, în luna femeii și pe care o privesc cu foarte mult interes. Spun asta pentru că unul dintre exemplele mele de reușită, este mama mea. Ea a reușit să își creeze o ascensiune incredibilă pe plan profesional, care mi-a marcat pentru totdeauna percepția asupra succesului.

Iar eu cred faptul că perspectiva feminină poate fi ușor diferită față de cea masculină. Motiv pentru care, noi, oamenii moderni, trebuie să fim conștienți de ambele unghiuri și să vedem cum putem traduce informațiile într-un mod cât mai productiv pentru activitățile pe care noi le întreprindem.

Personal respect foarte mult femeile de succes și femeile puternice. Pentru că mă provoacă și mă motivează. De aceea prietena mea este o astfel de femeie. De aceea sunt interesat și de acest eveniment 🙂

Cine va vorbi?

O parte dintre persoanele de pe lista de speakeri sunt:

women of romania inspirație succes luna femii women of romania inspirație succes luna femii

 

Unde se întâmplă și cum poți participa?

Impact Hub este locația, sâmbătă, 11 martie, începând cu ora 11. Va exista și o pauză de prânz care va fi asigurat de către organizator, iar totul se va încheia în jurul orei 17.30.

Pentru a putea participa trebuie să te înregistrezi pe pagina organizatorului. Costul este 150 ron, care mi se pare modic, având în vedere calitatea speaker-ilor și a evenimentului.

Dacă vei participa la eveniment și ai citit acest articol, bate-mă pe umăr ca să te pot saluta 🙂

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.