Ziua Internațională a Fericirii în fiecare zi

ziua internatională a fericirii

Îmi plac astfel de zile internaționale pentru că fie ne reamintesc de anumite evenimente, fie sunt un bun material de scris pe blog.

Dar nu pot spune că rezonez cu ideea unei zile internaționale a fericirii. Am citit articolul prietenului Cătălin despre sursa acestei zile, dar eu sunt de altă părere.

Fericirea trebuie sărbătorită în fiecare zi

Nu voi sta să dau exemple din zona familială și din cea personală, care sunt motive principale pentru fericire. Dar putem să ne luăm fericirea din evenimentele pe care le trăim pe parcursul fiecărei zile.

De exemplu, acum, în timp ce redactez acest articol, am schimbat total ideea despre care voiam să scriu. Sunt la o cafenea și a intrat o doamnă. Se vedea că este modestă și am putut citi veridicitate pe chipul dumneaei.

A venit la masa mea și mi-a cerut ajutor pentru mâncare și la modul cel mai sincer am simțit să îi ofer. I-am dat 10 lei. Este o sumă mică. Reacția dumneaei când a văzut bancnota a fost:

”Oooo, vă mulțumesc frumos!”

Aproape că m-am simțit prost gândindu-mă la faptul că eu am 28 de ani și o doamnă în vârstă îmi vorbește așa. Iar concluzia mea este simplă:

Astăzi am văzut un exemplu de respect și educație.

Astăzi am citit pe chipul unui om sinceritatea.

Astăzi mi-am amintit că este necesară o doză de modestie în fiecare dintre noi.

Astăzi am făcut un mic bine.

Astăzi am primit o mică lecție de viață și de aceea 

SUNT FERICIT

Caută-ți fericirea în fiecare zi, este în jurul tău și sunt convins că vei găsi o mulțime de motive pentru a zâmbi!

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.