De unde îmi comand piese pentru mașină

De unde îmi comand piese pentru mașină

Citește sau ascultă acest articol – #ArticolCuVoce

Sunt atât de multe opțiuni și atât de mulți furnizori de piese auto, că nici nu știi de unde să îți comanzi. Dar eu o fac de la Autoaccesorii.ro și îți voi spune și de ce îți recomand să o faci și tu:

Au o paletă foarte diversificată de piese și accesorii pentru autoturismul tău, pe care le poți comanda direct din site sau folosind serviciul de consultanță telefonică.

Prețurile sunt foarte bune. Făcând o medie, am realizat că grila de prețuri Autoaccesorii.ro este una foarte competitivă. Am mai făcut comparații uneori și mi-am dat seama că timpul pe care l-am investit prospectând piața a fost o pierdere mai mare decât dacă aș fi comandat direct de la ei. Diferențele găsite erau de ordinul câtorva lei în plus sau în minus.

Experiența îi recomandă. Sunt prezenți pe piață din anul 2004. Sunt peste 14 ani de experiență la momentul redactării acestui articol. În mod cert acest timp se reflectă în serviciile și în profesionalismul echipei.

Livrare rapidă. Au fost momente în care am luat piesa necesară și în aceeași zi. Iar atunci când nu m-am grabit, am primit-o a doua zi la birou.

Site foarte rapid. Autoaccesorii.ro mă surprinde plăcut de fiecare dată când navighez printre produse. Având în vedere complexitatea și numărul mare de articole, nicio secundă nu am aștept încărcarea lui. Iar mie personal nu îmi place să aștept pagini de internet să se încarce.

Ce îmi place cel mai mult la ei? Serviciul de Consultanță. Eu sunt pasionat de mașini, dar când vine vorba de piese auto, habar nu am de unde s-o apuc. Echipa Autoaccesorii este foarte bine pregătită din punct de vedere tehnic și de fiecare dată am putut identifica piesa necesară, am putut consulta diferențele de preț dintre piesele originale ale fabricantului mărcii auto pe care o dețin și piesele aftermarket, iar ce mi-a plăcut cel mai mult este implicarea. Afirm asta pentru că am simțit implicarea lor la nivelul soluțiilor găsite. Nu doar că sunt amabili, dar într-un anume caz mai complicat, au discutat cu furnizorii, au dat zeci de telefoane, doar ca să poată identifica cea mai bună variantă pentru mine. Ceea ce m-a făcut să mă simt foarte mulțumit. Plus că mi-au dat și soluții de montare a piselor, iar pentru mine a contat mult.

Nu în ultimul rând, unul dintre asociați îmi este bun prieten. Și ca să pot măsura calitatea serviciilor echipei lui, nu m-am recomandat ca fiind amic cu domnul B. Iar acea speță de care îți spuneam un pic mai sus, a fost 100% implicare personală a respectivei persoane, nu pentru că eram eu Alex Grecu, prieten cu șeful. Iar precum ei sunt prietenii mei, iar tu, fiind aici, te pot considera prietenul meu, uite cum putem colabora între prieteni! Tocmai de aceea vreau să fie clar faptul că acest articol nu este plătit și vine ca o recomandare în urma propriei experiențe.

Acum că știi de unde să îți comanzi piesele, aruncă un ochi rapid pe Autoaccesorii.ro și ține minte pentru ziua în care vei avea nevoie.

Până data viitoare, rămâi cu bine, rămâi cu #PoftăDeSport!

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.