#KauflandSprijină ONGFest Civic Break București

#PoftaDeSport vine la pachet cu #PoftaDeViața. Iar ambele sunt în strânsă legătură cu responsabilitatea. Tocmai de aceea vreau să îți povestesc un pic și să te invit la ONGFest, care va avea loc în data de 17-18 iunie, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle 🙂 Tema aleasă, anume conceptul de Civic Break, este o asociere cu conceptul unui City Break. Precum faci într-o vacanță și vizitezi cât mai multe obiective dintr-un oraș, încerci să acumulezi cât mai multă informație, tot la fel vei putea proceda și în ”micul oraș” al ONG-urilor. Aici vei descoperi peste 130 de organizații neguvernamentale și poți identifica inițiativele cu care rezonezi și care te inspiră. Fie că vorbim despre inițiativele pentru mediu sau cu impact social, civic sau altele, eu cred că vei găsi cel puțin una dintre ele care să te inspire și să te motiveze să o susții în mod direct. Iar în acest sens îți propun să consulți programul celor două zile, căci vei avea posibilitatea să participi la o mulțime de dezbateri organizate de către organizațiile prezente.

ONGfest Civic Break Bucuresti Kaufland

Exemplele pozitive trebuie nu doar urmate, ci și verbalizate, am mai povestit de faptul că eu cred cu tărie în acest concept. Căci sunt convins de faptul că puterea exemplului funcționează precum un motor în procesul decizional al celor care încă își fac curaj. De aceea vreau să aplaud implicarea celor de la Kaufland în acest eveniment. Pentru al doilea an consecutiv este partener principal și foarte multe dintre ONG-urile prezente au avut și au parte în continuare de susținerea Kaufland.

Iar când vei ajunge în vacanța ta civică îți propun să începi chiar din Kapitala Responsabilității, anume de la cortul Kaufland, de unde îți poți lua un ”pașaport de călătorie”. Iar apoi, pe măsură ce vizitezi fiecare ONG, nu uita să le soliciți și ștampila. La finalul vizitei tale te invit tot la cortul Kaufland, unde pașaportul tău va demonstra faptul că ai călătorit și ai primit toate vizele. Iar aventura ta va fi și premiată 🙂 Căci în urma vizitelor tale poți câștiga premii la Roata Fresh. Vouchere de cumpărături în magazinele Kaufland sau rețete cu specific internațional.

Eu voi fi prezentat acolo sâmbătă la ora 10 și în cazul în care încă îți bei cafeaua la ora menționată, intră pe pagina Kaufland România căci eu voi face un live cu care sper să-ți fac poftă de călătorit în Civic Break-ul tău. Îți voi arăta ce se petrece acolo și vom afla mai multe informații de la reprezentantul Kaufland pe proiectele de CSR.

Mi se pare foarte interesant ceea ce se va petrece în acest weekend la #ONGfest și te invit cu încredere! Duminică cred că voi mai face o vizită, apropo, dacă nu ajungi sâmbătă 😉

1 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.