Zi de iubit

Mie îmi place mult să iubesc. Pentru că am fost crescut în spiritul acestui sentiment. Am primit dragoste de mic, am învățat cum să o primesc și am învățat cum să o dăruiesc. Am învățat faptul că este atât de frumos să o verbalizez și faptul că te face să te simți minunat.

Sugerez cu drag să dai play acestei piese și să o lași în fundal pe măsură ce vei citi acest articol.

Oferă dragoste și vei primi

Sunt convins de asta! Toți oamenii cărora le-am oferit dragoste mi-au întors-o în cel mai frumos mod. Iar de excepții am uitat 😉

De aceea îți voi propune altceva. Astăzi, cu ocazia zilei îndrăgostiților, nu exterioriza dragostea doar față de persoana iubită. Hai să trăim această zi precum o zi a iubirii.

Exteriorizează-ți iubirea și sunt convins că vei naște multe zâmbete și sentimente frumoase 🙂

Cum? În felul tău, dar voi începe eu, poate te inspir…

Mama, ești principala mea sursă de insipirație și omul care sunt astăzi este rezultatul tău! Îți mulțumesc și te iubesc!

Irina, te rog să recitești ce ți-am scris azi! :)) Te iubesc!

Familia mea, vă iubesc!

Frații mei din liceu, n-am cuvinte pe măsura numărului zâmbetelor trăite împreună! Împreună am crescut, am evoluat și țin enorm la prietenia noastră.

Familia mea din Insomnia, nu aveți idee în ce mod frumos mi-ați schimbat viața! Nu credeam că pasiunea pentru mașini îmi va aduce așa oameni faini în viață.

Prieteni și prietene, vă mulțumesc că existați și că mă inspirați în fiecare moment al vieții. 

Oameni care m-ați ajutat și o faceți în continuare, vă mulțumesc pentru că mă invățați ce înseamnă iubirea necondiționată.

Oameni care mă ascultați la evenimentele pe care le prezint, vă mulțumesc pentru că învăț de la voi ce înseamnă răbdarea.

Gașca de oameni faini cu care fac orele de spinning, vă mulțumesc pentru energie, zâmbete și pentru faptul că împărtășim aceeași poftă de sport.

Clienții mei din consultanța în asigurări, vă sunt recunoscător pentru că mă ajutați să devin din ce în ce mai bun pe plan profesional și pentru că sunteți alături de mine.

Ție, care citești acum acest articol, îți mulțumesc pentru că mă faci să simt că munca mea poate avea o însemnătate.

 

Pentru mine asta înseamnă iubirea.

Dragostea pentru viață, dragostea pentru oameni, dragostea pentru activitățile pe care le întreprind, este fundamentul principal care îmi definește caracterul și care îmi dă energia necesară unei vieți trăite cu zâmbetul pe buze.

Sunt Alex Grecu și afirm cu tărie faptul că iubesc să iubesc viața și fiecare secundă din ea!

 

0 Comments

Leave a Comment

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.